fbpx

Studentenuitzendbureau Amsterdam

Studentenuitzendbureau Amsterdam

Een studentenuitzendbureau in Nederland dat uw bedrijf snel slimme, betrouwbare medewerkers kan leveren? Dat is Eager People. Ons facilitaire uitzendbureau werkt met studenten die een facilitaire opleiding volgen, maar heeft ook studenten in dienst die een (andere) HBO- of WO studie volgen en daarnaast op flexibele basis willen werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een tarief bij ons op.

Tarief opvragen

Studentenuitzendbureau Amsterdam voor kantoorfuncties, facilitaire functies en verhuisopdrachten

Studentenuitzendbureau Eager People is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Denk hierbij aan verhuis- en kluswerkzaamheden. Zo kunt u huismeesters, facilitair medewerkers en floorwalkers bij ons inhuren en kunnen wij kleine interne verhuizingen voor u verzorgen. Daarnaast hebben wij ook een grote poule studenten die ingezet kunnen worden voor kantoorwerkzaamheden. Denk hierbij aan administratief werk, receptiediensten en het werken op de servicedesk. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Wat maakt Eager People anders dan andere uitzendbureaus?

Projecten overnemenEén van de grootste verschillen tussen ons studentenuitzendbureau en andere bureaus is dat wij met hoogopgeleide studenten werken. Onze medewerkers volgen een opleiding aan een hogeschool of universiteit. Ze denken met u mee en komen met slimme oplossingen voor problemen. Wat ons ook onderscheidt is dat wij hele projecten van a tot z voor u kunnen regelen. De aansturing van de medewerkers ligt dan bij ons en u hoeft zich nergens druk om te maken.

Persoonlijke benadering

Bij Eager People vinden wij het belangrijk om zowel onze klanten als onze medewerkers goed te kennen. We nemen bij het aannemen van medewerkers uitgebreid de tijd om erachter te komen wat voor soort mensen het zijn. Waar zijn ze goed in, wat zoeken ze in een baan en waar zijn ze naast hun werk mee bezig? Ook vinden we het belangrijk om onze klanten goed te kennen. Hoe steekt het bedrijf in elkaar, wat speelt er en waar is behoefte aan? We gaan dan ook graag langs bij onze klanten en hebben regelmatig telefonisch contact.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.