fbpx

Floorwalkers Amsterdam

Floorwalkers Amsterdam

Floorwalkers leveren wij regelmatig aan bedrijven in Amsterdam, maar ook in andere steden. Zo hebben wij in de zomer van 2017 bij een groot project 6 weken lang 20 floorwalkers ingezet. Dit was aan de Rijnstraat 8, een rijksverzamelgebouw waar twee ministeries en 3 vreemdelingeninstanties ingehuisd moesten worden. We hebben hier floorwalkers uit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht voor ingezet.

Tarief voor floorwalkers

Wat doet een floorwalker precies?

Wanneer er een grote verhuizing plaatsvindt binnen een bedrijf, bijvoorbeeld bij de ingebruikname van een nieuw pand, is het verstandig om floorwalkers in te schakelen. Floorwalkers zorgen ervoor dat de inhuizende medewerkers een warm welkom krijgen in het nieuwe pand en goed wegwijs worden gemaakt. Floorwalkers weten waar alles is en hoe alles werkt en kunnen hier de medewerkers over informeren. Als u een groot pand intrekt is het bijvoorbeeld handig om op elke verdieping een floorwalker rond te hebben lopen.

Floorwalker RianneWaarom de floorwalkers van Eager People?

Bij Eager People werken wij met hoogopgeleide studenten, starters en young professionals. Dit zijn mensen die een HBO- of WO opleiding volgen of hebben gevolgd. Ook hebben wij een poule met FM-studenten en -starters voor als u op zoek bent naar gespecialiseerde mensen. Onze medewerkers zijn enthousiast, ijverig en denken met u mee.

Inzet van floorwalkers bij PoortCentraal

In opdracht van PoortCentraal (en consortium bestaande uit BAM, ISS en OMA) heeft Eager People (dat toen nog Eager People heette) 6 weken lang floorwalkers ingezet voor het inhuizen van 6.000 medewerkers aan de Rijnstraat 8 in Den Haag. We hebben hier vanuit PoortCentraal en vanuit de inhuizende medewerkers hele positieve feedback op gehad. Ook de floorwalkers zelf hebben met heel veel plezier deze opdracht uitgevoerd. Meer weten over dit project? Lees hier dan alles over deze opdracht of bekijk dan onderstaande video!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.