fbpx

Facilitaire Flexpool

De Facilitaire Flexpool – unieke facilitaire dienst in Nederland

Je hebt een facilitaire opdracht, maar geen mensen om dat te realiseren.  Om jouw opdracht tot een succes te maken heb je tijdelijk extra operationele handen nodig. Extra power die jou komt helpen! Dan biedt onze facilitaire flexpool dé oplossing! 

Onze facilitaire flexpool is een groep van gedreven, betrokken en slimme medewerkers die op afroep beschikbaar zijn voor (adhoc) operationeel facilitair werk. Regelaars die de mouwen opstropen om jou te helpen! Naast de inzet van klantvriendelijke en goed getrainde medewerkers, kunnen wij óók de inzet van materialen, gereedschappen, transportmiddelen en projectmanagement verzorgen.

Nu offerte aanvragen

Wij verzorgen interne- en externe verhuizingen, doen cable management, richten werkplekken in, bouwen vergaderzalen om en doen bezettingsgraadmetingen. Wij zijn floorwalkers, die nieuwe gebruikers een warm welkom geven in hun nieuwe omgeving. We assisteren bij de catering, bedrijfsborrels of vallen in bij de receptie. Kortom; overal waar je tijdelijke extra handen bij nodig hebt, vind je bij ons. 

Welke toegevoegde waarde leveren wij;

 • Gedreven, gemotiveerde en zeer klantvriendelijke medewerkers;
 • Ervaren projectleiding; één mail of telefoontje en wij regelen de rest;
 • Flexibiliteit in medewerkers; makkelijk op- en afschalen;
 • Wij nemen operationeel werk uit handen en zorgen dat de uitdaging wordt opgelost;

Onze flexhelden zijn dé ideale oplossing voor facilitaire spoedjes of projecten. De slimme handjes die je nodig hebt. De medewerkers in onze facilitaire flexpool zijn communicatief vaardig, eager to work en heel dienstbaar ingesteld. Zij willen u graag helpen met de opdracht! Flexhelden zijn het. Zij kunnen zelfstandig werken en gaan niet eerder naar huis voordat het werk af is! Allemaal per opdracht flexibel in te huren bij ons. 

 • Interne- en externe verhuizingen
 • Cable management / inrichten werkplekken
 • Receptionist(e) 
 • Tijdelijke huismeester
 • Handyman diensten
 • Floorwalkers bij ingebruikname van nieuwe werkplekken
 • Projectondersteuning

Nu offerte aanvragen

 

Facilitaire medewerkers die meedenken

Vanzelfsprekend heeft een facilitair medewerker praktisch inzicht nodig om operationele taken goed te kunnen verrichten. We zetten daarom mensen met twee rechterhanden in, die ervaring hebben met klein technisch onderhoud en veilig kunnen werken. Het doel is er voor zorgen dat mensen in een pand hun werk prettig en ongestoord kunnen doen. Dat verlaagt het aantal klachten en verhoogt zowel werkplezier als productiviteit.

Maar minstens zo belangrijk zijn de communicatieve vaardigheden van onze mensen. We kijken bij het maken van de juiste match ook naar uw organisatiecultuur en het team waarin de medewerker aan de slag gaat. Wij zetten ook vaak en graag FM-studenten in als facilitair medewerker. Ze doen praktijkervaring op en komen met leuke nieuwe inzichten waar u uw voordeel mee kan doen.

Flexheld Joris helpt jou bij je facilitaire capaciteitsvraag.

Facilitaire flexheld Jorrit

"Snel inspringen en doen wat nodig is, om mensen te ontzorgen. Dat is de kracht van de facilitaire flexpool"

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.