fbpx

Facilitaire Flexpool

Onze facilitaire flexpool is een groep van gedreven, betrokken en slimme medewerkers die op afroep beschikbaar zijn voor (ad hoc) operationeel facilitair werk. Regelaars die de mouwen opstropen om jou te helpen! Naast de inzet van klantvriendelijke en goed getrainde medewerkers, kunnen wij ook de inzet van materialen, gereedschappen, transportmiddelen en projectmanagement verzorgen.

Wij verzorgen interne- en externe verhuizingen, richten werkplekken in, doen cablemanagement, bouwen vergaderzalen om, zijn floorwalkers, doen bezettingsgraadmetingen, vallen in bij de receptie of assisteren met een glimlach bij bedrijfscatering en -borrels. 

Welke toegevoegde waarde leveren wij;

 • Ervaren projectleiding; één mail of telefoontje en wij regelen de rest;
 • Getrainde, gemotiveerde en zeer klantvriendelijke medewerkers;
 • Flexibiliteit in medewerkers en kwaliteit in werk;
 • Wij nemen operationeel werk uit handen en zorgen dat de uitdaging wordt opgelost;

Onze flexhelden zijn dé ideale oplossing voor facilitaire spoedjes of projecten. De slimme handjes die je nodig hebt. De medewerkers in onze facilitaire flexpool zijn communicatief vaardig, eager to work en heel dienstbaar ingesteld. Zij willen u graag helpen met de opdracht! Flexhelden zijn het. Zij kunnen zelfstandig werken en gaan niet eerder naar huis voordat het werk af is! Allemaal per opdracht flexibel in te huren bij ons. 

Bij Eager People selecteren we onze facilitair medewerkers op eigenschappen als communicatief vermogen, gedrevenheid en dienstbaarheid. Onze facilitair medewerkers zijn representatief, communicatief en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel.

Nu offerte aanvragen

Facilitaire medewerkers die meedenken

Vanzelfsprekend heeft een facilitair medewerker praktisch inzicht nodig om operationele taken goed te kunnen verrichten. We zetten daarom mensen met twee rechterhanden in, die ervaring hebben met klein technisch onderhoud en veilig kunnen werken. Het doel is er voor zorgen dat mensen in een pand hun werk prettig en ongestoord kunnen doen. Dat verlaagt het aantal klachten en verhoogt zowel werkplezier als productiviteit.

Maar minstens zo belangrijk zijn de communicatieve vaardigheden van onze mensen. We kijken bij het maken van de juiste match ook naar uw organisatiecultuur en het team waarin de medewerker aan de slag gaat. Wij zetten ook vaak en graag FM-studenten in als facilitair medewerker. Ze doen praktijkervaring op en komen met leuke nieuwe inzichten waar u uw voordeel mee kan doen.

Facilitair

 • huismeester
 •  handyman
 •  verhuizingen
 • cablemanagement / inrichten werkplekken
 • floorwalkers bij ingebruikname van nieuwe werkplekken
 • receptionist(e) / cateringmedewerker


Administratief

 • administratief medewerker
 • project ondersteuning
Flexheld Joris helpt jou bij je facilitaire capaciteitsvraag.

Facilitaire flexheld Jorrit

"Snel inspringen en doen wat nodig is, om mensen te ontzorgen. Dat is de kracht van de facilitaire flexpool"

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.