fbpx

Facilitaire professionals nodig?

Bij Eager People selecteren we onze facilitair professionals op eigenschappen als communicatief vermogen en gedrevenheid. Het gaat niet alleen om de dienst die je verleent, maar vooral om de manier waarop. Wij zetten mensen in die handig zijn en veilig kunnen werken, maar ook communicatief sterk zijn en begrijpen wat gebruikers van een pand willen. Onze facilitair medewerkers zijn representatief, communicatief en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel.

         

Nu offerte aanvragen

Facilitaire medewerkers die meedenken

Vanzelfsprekend heeft een facilitair medewerker praktisch inzicht nodig om operationele taken goed te kunnen verrichten. We zetten daarom mensen met twee rechterhanden in, die ervaring hebben met klein technisch onderhoud en veilig kunnen werken. Het doel is er voor zorgen dat mensen in een pand hun werk prettig en ongestoord kunnen doen. Dat verlaagt het aantal klachten en verhoogt zowel werkplezier als productiviteit.

Maar minstens zo belangrijk zijn de communicatieve vaardigheden van onze mensen. We kijken bij het maken van de juiste match ook naar uw organisatiecultuur en het team waarin de medewerker aan de slag gaat. Wij zetten ook vaak en graag FM-studenten in als facilitair medewerker. Ze doen praktijkervaring op en komen met leuke nieuwe inzichten waar u uw voordeel mee kan doen.

         

Waarom Eager People?

  • Medewerkers met oog voor uw gebruikers;
  • Al onze mensen hebben een training gastvrijheid gehad;
  • Veel van onze mensen hebben een facilitaire achtergrond;
  • Flexibel inhuren leidt tot lagere vaste kosten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.