Onze vacatures

Bij Eager People zijn we continu op zoek naar nieuw facilitair talent. Wij hebben op onze site drie vacature overzichten: één met vacatures waarvoor we altijd op zoek zijn, één met actuele vacatures en één met vacatures in ons vaste team.

Doorlopende vacatures

Ben jij een student of starter en op zoek naar flexibel werk op facilitair gebied? Ben je een geboren dienstverlener en lijkt het jou leuk om bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan? Bekijk dan onze doorlopende vacatures. We zijn namelijk altijd op zoek naar verhuizers, klussers, receptionistes, kantoormedewerkers en meer.

Doorlopende vacatures

Actuele vacatures

Hier vind je een overzicht met actuele vacatures bij klanten die op zoek zijn naar tijdelijke of permanent invulling. Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste parttime of fulltime baan, en wil je jouw talenten optimaal inzetten bij één van onze klanten? Kijk dan hier.

Actuele vacatures

Vacatures in ons vaste team

Ben je gedreven, voel jij je thuis in een commercieel bedrijf en wil je onderdeel zijn van een snelgroeiend bedrijf dat veel aandacht heeft voor jou? Bekijk dan de doorlopende functies in ons vaste team of stuur een open sollicitatie in!

Interne vacatures