fbpx

Werken bij

Ben jij student óf heb je een tussenjaar en wil je een flexibele en afwisselende (bij)baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Direct inschrijven

Wie zijn wij?
Wij bieden studenten en tussenjaarders een afwisselende en betekenisvolle bijbaan! In onze flexpool maak jij de werk- en leefomgeving voor onze klanten beter, mooier en fijner!

Kom bij ons werken en steek elke dag de handen uit de mouwen om opdrachten te volbrengen! Onze opdrachtgevers zijn zeer divers; van Ministeries tot aan zorginstellingen. Door deze diversiteit aan opdrachtgevers krijg jij overal een kijkje in de keuken. Wij zijn sociaal, betrokken en geven al onze medewerkers de aandacht die zij verdienen! Dus wil jij een (parttime) baan in Regio Utrecht? Meld je dan nu aan! Benieuwd naar de ervaringen van onze flexpool medewerkers Marjolein, Casper of Barth?

 

Facilitaire flexheld! 
Onze facilitaire flexpool is uniek in Nederland! Wij zetten slimme, opgeleide en gedreven mensen in voor operationeel werk. Of het nu om een dag gaat, of een langer lopende opdracht: alles is mogelijk. De flexpool bestaat uit een zorgvuldig samengestelde groep mensen die op afroep beschikbaar zijn voor operationeel facilitair werk. Hierbij moet je denken aan (interne) verhuizingen, het inrichten werkplekken, klussen, schilderwerk en receptie- en administratieve ondersteuning. Als er een probleem is bij onze opdrachtgevers, worden wij ingezet om dat op te lossen! Doordat wij ook grote opdrachten aannemen werk je regelmatig met andere studenten in een projectteam samen om een opdracht perfect uit te voeren. Samen met je collega’s rij of trein jij naar onze klanten toe om hen te verlichten op wat voor manier dan ook. You’re our hero!

Herken jij jouw eigen talent, hobby of studierichting in onze werkzaamheden? Dan zien we jou als young professional graag als onderdeel van ons facilitaire team! Daarnaast worden jouw skills ook getraind waar je een leven lang plezier van zult hebben.

 

 

 

What’s in it for you?Studenten bijbaan

  • Werken op basis van jouw beschikbaarheid;
  • Een goed salaris dat met jouw ontwikkeling meegroeit;
  • Variërend werk in diverse sectoren. Elke dag is anders!
  • Ambitieuze, gedreven, slimme (en natuurlijk hele leuke) collega’s om mee te werken; 
  • Een betrokken werkgever met veel persoonlijke aandacht;
  • Maandelijks een gezellige VrijMiBo;
  • Diverse trainingen om jouw (klus)skills te verbeteren;
  • Toegang tot een enorm (facilitair) netwerk, leuk én handig voor na je studie!

 

Hi, mijn naam is Esmée en ik help je graag aan een leuke (bij)baan bij Eager People!
Neem voor meer informatie rechtstreeks contact met mij op via 0628835505.
Gelijk inschrijven kan uiteraard ook via deze link.

 

Schrijf je direct in en maak vrijblijvend kennis met ons!
Ben jij een student, tussenjaarder of starter en op zoek naar flexibel werk op facilitair gebied? Ben je een geboren dienstverlener en lijkt het jou leuk om bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan? Schrijf je dan direct in! We zijn namelijk altijd op zoek naar verhuizers, klussers, receptionistes, kantoormedewerkers en meer.

  • Toegestane bestandstypen: pdf.

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.