fbpx

Onze missie

Met persoonlijke aandacht brengen wij gedreven mensen bij elkaar.

Mensen zitten boordevol talent, passie en energie. Eager People geeft deze mensen de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben om verder te groeien. Wij willen namelijk mensen zien groeien, zowel op persoonlijk- als professioneel vlak. Daar krijgen wij een kick en energie van!

Eager People zoekt, vindt en selecteert de meest gemotiveerde en gedreven mensen in het facilitaire werkveld. Wij besteden veel tijd, energie in ons recruitment proces waardoor wij altijd langdurige en duurzame matches kunnen maken. Wij maken écht persoonlijk contact met kandidaten door veel aandacht te besteden aan onze intakegesprekken. Ons ultieme doel is om de perfecte match te maken met een kandidaat die perfect in de bedrijfscultuur past en daardoor helemaal op zijn of haar plek zit!

Ons dagelijks handelen wordt gevormd door onze vijf kernwaarden. In alles wat wij doen, betrekken we onze kernwaarden. Wij zoeken daarom dan ook klanten en medewerkers die zich kunnen identificeren met onze kernwaarden en daarin ook geloven.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.