fbpx
 • 2021

  november 2021

  2021, een bijzonder jaar....

  Op moment van schrijven is het de laatste week van november 2021. En we kunnen wel stellen dat het een bijzonder jaar is geweest met ups en downs. Dankzij de salespower van Robin, Nick en Dennis hebben we veel nieuwe klanten mogen onboarden én oude klanten weer mogen verwelkomen. Dat was heel bijzonder!Aan de andere kant was er door de corona ook een behoorlijke uitstroom in onze flexpool. We hebben afscheid genomen van een aantal oudgedienden, máár ook weer vele nieuwe collega's aangenomen! Onze nieuwe collega Marit blijkt echt een topper te zijn op de backoffice! Aan de andere kant kondigde commercieel manager Dennis zijn afscheid aan. Na ruim 6 jaar aan het commerciële roer gestaan te hebben is het voor hem tijd voor een nieuwe uitdaging! Zijn we ein-de-lijk van die kleine praatjesmaker af! Geintje natuurlijk!

 • augustus 2021

  2021, the story continues...

  We starten 2021 met mooie resultaten, een super gemotiveerd team en een aangepaste commerciele strategie. Met de inmiddels ingewerkte Robin wordt er een nieuwe dienst ontwikkelt, speciaal voor zorginstellingen. We nemen ook afscheid van onze collega Jeroen. We investeren in de relatie met onze opdrachtgevers, verstevigen de samenwerking met onze partner Ster Facility Management (STERFM) en geven onze eerste online kennissessie. We zitten in een positieve flow en dat is terug te zien in de resultaten in het eerste half jaar! Ook nemen we een nieuwe collega aan voor op de backoffice! Marit van Overveld wordt onze nieuwe administratie koningin. Zij gaat samen met Floor achter de schermen alles tot in de puntjes verzorgen!

 • augustus 2021

  Het verdere verloop van 2020...

  De start van 2020 was waanzinnig en waren enorm aan het groeien. De crisis maakte daar een einde aan. We zullen niet ontkennen dat we het zwaar hebben gehad, maar Floor en Dennis hebben direct de koe bij de horens gevat en gekeken naar wat we nog wél kunnen doen. Na de zomervakantie was daar ook het vertrek van onze grote held Orrin Hoogeveen. Orrin heeft bijna 12 jaar bij MijnStudent en Eager People gewerkt. Hij vond een mooie, nieuwe uitdaging bij Groenpand. Nick Janssen werd zijn opvolger en vervulde deze rol al snel met verve! Ook namen wij een nieuwe accountmanager aan om al onze klanten de oprechte aandacht te blijven geven. Robin Somberg ontpopte zich al snel tot dé klantenkuffelaar van Eager People. De opdrachten namen weer toe en de resultaten ook weer goed! We sloten 2020 uit eindelijk af met een goed resultaat waar we allemaal trots op waren! Op naar 2021!

 • 2020

  april 2020

  Vliegende start & COVID-19

  Met onze twee nieuwe collega’s maken we een vliegende start van het jaar! De facilitaire flexpool draait op volle toeren met vele grote opdrachten! Ook de interim aanvragen en vacatures nemen in een rap tempo toe. Anneloes en Romy moeten direct flink aan de bak, maar komen direct goed mee.  Het salesteam Dennis, Ruben en Orrin slepen meerdere opdrachten binnen. Januari en februari draaien uit op de beste maanden in de historie van onze organisatie! Eind februari maken we ons op voor een drukke maand maart. Maar dan gooit het corona-virus roet in het eten. Vele opdrachten worden uitgesteld. Dit is natuurlijk ontzettend jammer, maar weten we met de opgelegde beperkingen ‘de schade’ te beperken. Ook nemen wij in maart afscheid van onze collega Ruben Westerhuis. In de drie jaar dat hij hier werkte is hij gegroeid van junior recruiter tot senior accountmanager. Hij gaat een andere uitdaging aan bij Uitzendbureau 65Plus en wij wensen hem heel veel succes en plezier! We kijken terug op een zeer succesvol kwartaal 1, maar het had nog zoveel mooier kunnen zijn zonder de COVID-19.

 • januari 2020

  A brand new start!

  A brand new start voor Eager People. Met de komst van Romy en Anneloes hebben we twee nieuwe toppers in huis gehaald. Deze dames kozen specifiek voor Eager People vanwege het familie-gevoel, de ambities én de vrijheid om te ondernemen in hun eigen functie. Ook is de interne organisatie helemaal op orde wanneer Floor zich het afgelopen jaar hiervoor enorm ingespannen heeft! Wat een klasbak.We werken aan een nieuwe missie/pay-off, de strategie is kraakhelder én directeur Gerhard te Velde is helemaal operationeel met zijn nieuwe bedrijf Groeivoer.

 • 2019

  december 2019

  Afscheid nemen

  Na een intensieve, leerzame en vooral ook leuke periode nemen beide recruiters afscheid. Jaron en Jorrit hebben de blauwdruk neergelegd voor onze business unit facilitair recruitment met elk hun eigen specialisme. Beide kregen zij een ''an offer they couldn't refuse'' en namen groots en feestelijk afscheid van deze twee toppers.

 • januari 2019

  Nieuw tijdperk Eager People

  In kwartaal 1 2019 breekt er een nieuw tijdperk aan voor Eager People! Manager Bedrijfsvoering Jan-Willem van Dongen gaat na ruim 11 jaar een andere uitdaging aan.Jan-Willem was er vanaf de oprichting bij en heel veel waarde toegevoegd binnen dit bedrijf. Tevens lid van het management. Floor Fillekers werd zijn gedroomde opvolger en samen met Dennis operationeel verantwoordelijk voor Eager People.  Ook vertrok steunpilaar Bram Raats en Jeroen Kats was zijn opvolger. Er werd gebouwd aan een nieuwe interne organisatie!

 • 2018

  april 2018

  Eager People naar één hoofdkantoor

  Per 1 april 2018 heeft Eager People besloten om alle werkzaamheden vanuit één hoofdvestiging te gaan voeren in Utrecht. Dit zorgt voor kortere lijntjes, betere communicatie en meer lean ingerichte werkprocessen.  Omdat Eager People nu landelijk werkt is er gekozen voor een centraal punt in het midden van het land.

 • januari 2018

  MijnStudent wordt Eager People!

  Vanaf 1 januari gaat MijnStudent verder onder de nieuwe naam: Eager People. De naam is aangepast omdat wij een bredere markt aanschrijven met de inzet van niet meer alleen studenten, maar ook starters en (young) professionals. Hiervoor is een nieuwe naam noodzakelijk om zowel (nieuwe) klanten als goede kandidaten te kunnen vinden en matchen. Eager People is een professionele uitzendonderneming die facilitaire vacatures voor klanten invullen voor korte maar ook langere tijd. Dit kan op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie. De projectmatige inzet van medewerkers is ook nog steeds mogelijk! Vanaf nu werkt Eager People ook in heel Nederland.  

 • 2017

  september 2017

  Dennis wordt commercieel manager

  Na een jaar vestigingsmanager van vestiging Utrecht te zijn geweest, neemt Dennis vanaf september dit jaar ook vestiging Amsterdam onder zijn hoede. Vanaf nu is hij commercieel manager bij Eager People .

 • mei 2017

  Start van de uitzendtak

  Vanaf mei 2017 starten we met het uitzenden van studenten, starters en young professionals. Je kunt ons nog altijd inhuren voor verhuis- en klusopdrachten, maar het is vanaf nu ook mogelijk facilitaire vacatures door ons te laten invullen. Dit doen wij door het uitzenden en detacheren van onze medewerkers of wij zoeken een geschikte kandidaat op basis van een werving & selectie fee.

 • 2016

  december 2016

  Nieuw en groter kantoor in Amsterdam

  De zaken gaan erg goed in Amsterdam! We ontvangen steeds meer aanvragen van nieuwe klanten en meer collega's komen ons versterken. Het is daarom te krap geworden op de Kabelweg en is er besloten om naar een groter kantoor te verhuizen. Vanaf 1 december 2016 zitten we in ons mooie nieuwe pand aan het water op de H.J.E. Wenckebachweg 53 K.

 • september 2016

  Nieuwe vestigingsmanager in Utrecht

  Vanaf september stapt vestigingsmanager Dennis Maaijen aan boord. Zijn enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk en al snel zorgt hij ervoor dat team Utrecht een geoliede machine wordt.

 • september 2016

  Helemaal over naar de zakelijke markt

  Op 1 september 2016 lanceren we onze nieuwe website, met onze nieuwe propositie.  Jarenlang hebben we met veel plezier verhuisd, geklust en geschilderd voor particuliere klanten, maar vanaf nu werken we alleen nog voor zakelijke klanten.

 • augustus 2016

  Nieuwe projectleider Bram Raats

  Op 1 januari 2016 stapt projectleider Bram Raats aan boord bij Eager People op het kantoor in Amsterdam. Hij gaat zich vooral richten op de zakelijke verhuisklanten van Eager People .

 • juli 2016

  Automatiseringsslag

  MijnStudent maakt een grote automatiseringsslag. Het is vanaf nu mogelijk om studenten direct online te bestellen. Voor studenten is het nu mogelijk om hun uren rechtstreeks via het intranet door te geven.

 • 2015

  januari 2015

  Opening kantoor Amsterdam

  MijnStudent opent op 1 januari 2015 haar deuren met een fysieke vestiging in Amsterdam aan de Kabelweg 32.

 • 2014

  juli 2014

  MijnStudent gaat logeerwoningen inrichten voor Mitros

  Met ingang van 1 juli 2014 sluit MijnStudent een overeenkomst met woningcorporatie Mitros voor de complete inrichting en het beheer van logeerwoningen. Dit zijn woningen waarin huurders mogen wonen tijdens groot onderhoud aan hun woning.

 • maart 2014

  Overgang van VOF naar BV

  Eind maart maakt MijnStudent de overstap van een Vennootschap onder Firma (VOF) naar een Besloten Vennootschap (BV).

 • januari 2014

  Afscheid Joren

  Op 1 januari 2014 neemt medeoprichter Joren Harmanny na ruim 5 jaar MijnStudent -en afscheid van het bedrijf. Zijn wens om bij te dragen aan een duurzamere wereld wordt werkelijkheid met de oprichting van een nieuw bedrijf, Groenpand. Om zijn nieuwe bedrijf tot een succes te maken besluit hij zich hier fulltime op te gaan richten. Gerhard te Velde neemt het roer van MijnStudent nu volledig over.

 • 2013

  augustus 2013

  Schilderen en behangen voor Stichting Studenten Huisvesting Utrecht

  Voor de SSH mogen we ook helpen bij de realisatie van ruim 75 studentenwoningen voor internationale studenten. Deze complete woningen worden ingericht met meubilair door een andere partij, maar voor het zover is, moet er natuurlijk eerst geschilderd en behangen worden. Een kolfje naar de hand van MijnStudent .

 • juli 2013

  European Youth Olympic Festival (EYOF)

  In de zomer van 2013 strijkt het European Youth Olympic Festival (EYOF) neer in Utrecht. Meer dan 1000 jonge sporters uit tal van Europese landen komen sporten en moeten natuurlijk ook gehuisvest worden. Bij dit laatste mag MijnStudent zijn handen uit de mouwen steken. In opdracht van de Stichting Studenten Huisvesting Utrecht (SSH) maken we onder meer 3.300 bedden op en verzorgen we de inrichting van tijdelijk onderdak voor de sporters.

 • april 2013

  Floorwalkers

  In maart en april van 2013 zet MijnStudent zestien medewerkers in voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Hoewel we al heel wat jaren klussen doen, heeft dit project toch weer veel nieuws in petto! De klus? Floorwalken: het verlenen van nazorg na een verhuizing. Oftewel zo’n 1600 ambtenaren in Den Haag wegwijs maken in hun nieuwe onderkomen.

 • januari 2013

  Nieuwe eigen software

  In januari 2013 nemen we afscheid van onze oude software oplossing en gaan we met ons eigen systeem werken. Doel: klanten nog sneller, beter en doeltreffender helpen.

 • 2012

  oktober 2012

  Aanscherping kernwaarden

  Op 11 oktober worden de Kernwaarden van MijnStudent weer eens tegen het licht gehouden. Het resultaat is een aangescherpte set Kernwaarden waar we onszelf, elkaar, onze klanten, onze leveranciers en onze studenten aan kunnen spiegelen. Slim, Betrouwbaar, Zorgvuldig, Eerlijk en IJverig bij alles wat we doen.

 • september 2012

  Amac

  Tijdens een kennismaking bij retailer Amac wordt een eerste aanvraag gedaan voor de inzet van mensen voor het inpakken en uitleveren van Apple computers, tablets, telefoons en meer. Het begin van een langdurige samenwerking tussen MijnStudent en Amac.

 • juni 2012

  3FM Borrel

  Op 8 juni 2012 komt 3FM bij MijnStudent borrelen. Tijdens de fameuze 3FM vrijdagmiddagborrel worden de medewerkers van MijnStudent lekker in het zonnetje gezet. Leuke promotie voor MijnStudent en natuurlijk een mooie opsteker voor onze studenten!

 • april 2012

  Mondial Movers

  De inspanningen om meer zakelijke klanten te bedienen werpen hun vruchten af. Onder meer door steeds vaker ondersteuning te bieden bij zakelijke verhuizingen. Er wordt steeds intensiever samengewerkt met Mondial Movers, een landelijk werkend Erkend Verhuizer. Bij grote klussen die Eager People tegenkomt wordt Mondial Movers betrokken. En ook helpt Eager People af en toe mee bij de uitvoering van projecten van Mondial Movers.

 • januari 2012

  Zakelijke klanten

  2012 is het jaar waarin de omslag van particuliere naar zakelijke klanten gemaakt wordt. Particuliere klanten zijn nog altijd méér dan welkom bij MijnStudent maar het vergroten van ons aandeel in de zakelijke markt wordt een prioriteit. Onze focus ligt hierbij op zorginstellingen, onderwijs, woningcorporaties en het midden- en kleinbedrijf.

 • 2011

  september 2011

  Vaarwel Jochem

  Na drie-en-een-half jaar ondernemen vindt Jochem het tijd om MijnStudent te verlaten. Jochem is altijd al een fanatieke sporter geweest. Zijn droom roept; zich volledig op sport, coaching en gezondheid storten. Jochem start per 1 september als locatiemanager bij een vestiging van de Workout in Utrecht. Gerhard en Joren gaan gewoon met dezelfde vaart door. Het afscheidsfeest is tekenend voor onze gezamenlijke MijnStudent tijd: feestelijk, gezellig en gaat tot diep in de nacht door.

 • juli 2011

  De 4000e klant

  Op dinsdag 12 juli 2011 meldt zich onze 4000e klant. Onze gemiddelde klanttevredenheid is op dat moment precies een 8.

 • april 2011

  MijnStudent Amsterdam

  Op 1 april 2011 openen we onze derde vestiging, ditmaal in de hoofdstad van ons land. Een groot aantal Amsterdammers staat al sinds jaar en dag te springen tot MijnStudent eindelijk naar hen toekomt. Die wens wordt nu ingewilligd. Al heel snel staat de eerste echt grote klus op stapel: Academie Artemis (hogeschool voor stylisten) moet volledig geschilderd worden. Deze forse schilderklus (omvang 600 uren) houdt een flinke ploeg studenten twee weken lang aan het werk. De NOS krijgt lucht van deze klus en bezorgt ons wat GRATIS publiciteit door onze studenten tijdens het werk te interviewen. De interviews zijn na te lezen / luisteren op de site van de NOS.

 • februari 2011

  Grebbeberglaan

  Gevonden! Eindelijk een nieuwe kantoor, en wel eentje met alle ruimte. Met veel enthousiasme betrekken we ons nieuwe pand, De Pionier, aan de Grebbeberglaan 15. Hier hebben we weer de ruimte om gezamenlijk aan de slag te gaan. Na een week klussen trekken we op 1 februari in ons nieuwe kantoor.

 • 2010

  december 2010

  Kantoorruimte gezocht!

  Al na anderhalf jaar is ons kantoor aan de Jacobijnenstraat te klein. De laatste maanden van 2010 wordt er door Gerhard, Jochem en Joren veel buiten de deur gewerkt. Onze mensen van de administratie (de trouwe ploeg die alle urenbriefjes verwerkt) werken in die tijd in de kelder van The Foodshop aan de Oudegracht. Koud en donker is het daar. We gaan fanatiek op zoek naar meer kantoorruimte.

 • juli 2010

  Iedere Nederlander een eigen student… Stap 2

  Op 1 juli 2010 wordt de tweede vestiging van MijnStudent geopend, aan de Burgemeester Vos de Waelstraat 6 te Zwolle. Al snel blijkt de Zwolse mentaliteit anders dan die van Utrechters. Aan het begin moeten de Zwollenaren erg wennen aan onze nieuwe manier van klussen uitvoeren, ook liggen de prijzen lager dan in de Randstad, waardoor MijnStudent duur wordt gevonden.

 • juni 2010

  Eerste bijeenkomst Raad van Advies

  Als startende ondernemer kun je lang niet alles zelf. Je hebt mensen om je heen nodig met ervaring en levenswijsheid die je ook kunnen adviseren, zonder natuurlijk je eigenzinnigheid te verliezen. Wij hebben ons in de loop der jaren door heel wat mensen -gevraagd en ongevraagd- laten adviseren. In 2010 hebben we een eigen Raad van Advies in het leven geroepen. Zonder hun adviezen had Eager People er nu heel anders uitgezien!

 • juni 2010

  Martijn vraagt om hulp

  Mensen helpen hun huis of bedrijfsruimte op orde te krijgen, dat is de missie van MijnStudent . Soms moet dat even gratis, dus zonder dat we er iets aan over houden. Zoals halverwege 2010. Toen werden we om hulp gevraagd door Martijn Krabbé, voor zijn programma ‘Uitstel van executie’. In dit filmpje is te zien hoe dat afliep.

 • maart 2010

  Pensioenpost

  Het lijkt een vrolijke voorjaarsdag te worden, maar schijnt bedriegt. We schrikken ons rot als er op 12 maart 2010 een rekening van €20.000 euro op onze deurmat verschijnt! Het “bedrijfstakpensioenfonds voor het schoonmaak en glazenwassersbedrijf” vindt dat onze studenten pensioen bij hen moeten opbouwen. Zij -onze 100 studenten- mogen rekenen op zeker €10,- per persoon na hun 65ste als wij nu even een rekening aftikken van €20.000. Nadat we van de eerste schrik bekomen zijn, gaan we een langdurig traject van bezwaren in. Uiteindelijk geeft het pensioenfonds toe dat onze medewerkers niet onder hun pensloensfonds vallen en  hoeven we hen niets te betalen.

 • 2009

  december 2009

  Kratten en Glühwein

  Een van de gezelligste dagen in de geschiedenis van MijnStudent zou het worden: de fietskrattenactie op de brug over de Oudegracht in Utrecht tussen het Jacobskerkhof en de Jacobijnenstraat. Warme chocolademelk, glühwein, een vuurkorf en een enorme stapel MijnStudent fiestkratten om weg te geven aan MijnStudent enthousiastelingen en willekeurige voorbijgangers. De hele dag in de kou staan, nu en dan weer even de handen warmen bij het vuur, warme chocolademelk inschenken voor een voorbijkomende dakloze, een praatje maken met wethouder Harrie Bosch, verbaasde passanten gratis kratten overhandigen en vrienden en familie die ons komen toelachen en op de foto zetten. Topdag.

 • november 2009

  Bij Jort in de BV

  Viavia krijgen we de kans om bij Jort Kelders nieuwe programma ‘Bij ons in de BV’ te komen vertellen over MijnStudent . Jochem bereidt zich voor op een pakkende ‘pitch’ (een verhaaltje + oproep van 60 seconden) en ‘s avonds staat hij vol vuur te vertellen over MijnStudent . Bij zijn vertrek 2 jaar later geeft Jochem aan dit als een van zijn hoogtepunten te beschouwen. Spannend was het zeker, maar ons optreden heeft ook veel opgeleverd! De aflevering is nog steeds online te bekijken.

 • mei 2009

  Het oudste verzorgingstehuis van Nederland

  In dezelfde maand van ons eerste kantoor, mei 2009, wordt er contact gelegd met het Bartholomeus Gasthuis (het oudste verzorgingstehuis van Nederland) voor het uitvoeren van een enorm verhuisproject. Honderden verhuisbewegingen en 2 jaar later wordt dit project met succes afgerond. Er zijn in die tijd veel leuke contacten ontstaan tussen studenten en senioren.

 • april 2009

  Een echt kantoor

  In april 2009 raken we in gesprek met het Utrechts Monumenten Fonds, een vaste klant van MijnStudent . Zij kunnen ons helpen aan een klein kantoor midden in de binnenstad van Utrecht, tegen een prettige huurprijs. Op 1 mei 2009 verhuizen we naar het eerste echte kantoor op de Jacobijnenstraat 2a te Utrecht. We hebben daar een gouden tijd gehad!

 • januari 2009

  3 fulltimers

  Op 1 januari 2009 wagen we de sprong in het diepe en word er fulltime gewerkt voor MijnStudent (tot die tijd hadden we er nog een baan naast). Dit werpt direct zijn vruchten af: het aantal klussen en studenten verdubbelt binnen een maand.

 • 2008

  december 2008

  De geboorte van nog een Studentenklusbedrijf?!

  Na een paar maanden MijnStudent maken we kennis met de minder leuke kanten van het ondernemerschap. Jochem ontdekt dat een kwaadwillende student in Haarlem onze website heeft gekopiëerd, en alleen de naam MijnStudent heeft vervangen voor de naam van zijn eigen zojuist gestarte studentenklusbedrijfje. Als je dat ziet ben je wel even boos. Voor die website hebben wij onze zuurverdiende spaarcenten betaald! In de jaren erna zijn er veel copycats en eerlijke concurrenten van start gegaan en we zijn al lang niet meer het enige studentenklusbedrijf. We hebben wel veel geleerd van die episode. Nu wordt iedere nieuwe copycat door ons verwelkomd met een vrolijke brief met erbij het vriendelijke maar dringende verzoek om niet onze handelsnamen te gebruiken of teksten te kopiëren. Al doende leert men :-)

 • november 2008

  Fanmail :-)

  Op een mooie herfstdag eind 2008 verschijnt er een prachtige kleurplaat bij ons in de brievenbus. Getekend door het dochtertje van een van onze klanten. Onze eerste fanmail! Wow! De rest van de dag een dikke glimlach op je gezicht :-)

 • juli 2008

  Groeispurt

  In de maanden daarna maakt het bedrijf een onstuimige groei mee. Er worden veel nieuwe studenten aangenomen, klanten geholpen, gereedschappen ingekocht, folders verspreid, een website gebouwd, enzovoorts. De mannen werken thuis het klokje rond en krijgen daarnaast onmisbare hulp en sympathie van klanten van het eerste uur, trouwe studentenvrienden, enthousiaste journalisten en een aantal goedwillende instanties.

 • juni 2008

  De geboorte van een Studentenklusbedrijf

  Op 18 juni 2008 schrijven Joren Harmanny, Jochem Oldenbroek en Gerhard te Velde de vennootschap onder firma (VOF) MijnStudent in bij de Kamer van Koophandel in Utrecht. Het eerste studentenklusbedrijf in Nederland is geboren. De champagne waar we naderhand mee zouden proosten staat nog steeds op ons te wachten. We zijn meteen aan het werk gegaan…

 • 2007

  september 2007

  … naar MijnStudent

  Langzamerhand ontstaat er een bedrijfsidee: Iedere Nederlander de mogelijkheid bieden een eigen student in te huren, voor iedere klus een student met het juiste talent. Er wordt een tijd gediscussieerd over de naam (rent-a-student, student-for-rent, studenttalent, werkstudent, etc.), maar uiteindelijk wordt voor MijnStudent gekozen. Nederlanders moeten over hun eigen studenten kunnen beschikken, dat is de kern. De maanden daarna wordt er door Gerhard, Jochem en Joren enthousiast gewerkt aan het opzetten van dit bedrijf.

 • juli 2007

  Van TuinStudent …

  Terwijl Gerhard en Jochem in de tuin staan te werken bij een vaste klant wordt ze gevraagd of zij ook kunnen helpen de zolder op te ruimen. Jullie zijn toch mannen met spierballen? Dit is de eerste keer dat een klant vraagt naar andere werkzaamheden dan tuinieren. Diezelfde maand wordt Joren tijdens het omhakken van een boom gevraagd een computervirus te verwijderen. Studenten zijn toch handig met computers?

 • april 2007

  Loyale studenten en vaste klanten

  Tijdens het tuinseizoen van 2007 worden er door heel Utrecht -met name in Wittevrouwen, Rijnsweerd en Oog in Al- tientallen tuinen opgeknapt. Al snel moeten studiegenoten, vrienden en familie ingeschakeld worden omdat drie studenten alleen de vraag niet meer aankunnen. Klanten van het vorige seizoen komen weer bij ons terug en zo beginnen we, naast een team loyale studenten, een echte vaste klantenkring op te bouwen.

 • 2006

  augustus 2006

  Het begin

  In 2006 beginnen wij als drie Utrechtse studenten -Gerhard, Jochem en Joren- onder de naam “de TuinStudent” naast onze studie tuinen op te knappen bij mensen uit de buurt. Vol jeugdig enthousiasme gaan we de Utrechtse tuinen te lijf, onder de studentikoze bijnamen: Snoeier, Sikkel en Boombaard.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.