fbpx

Certificeringen en keurmerken

Als u zaken met ons gaat doen, wilt u natuurlijk van tevoren zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen en informeren u hier graag over.

Waadi

Eager People voldoet aan de Wet Allocatie Arbeidskrachten door Intermediairs (Waadi). U kunt dit controleren op:  www.waadicheck.nl

SNA-keurmerk

Voor uitzendopdrachten werken wij met een volledig gecertificeerde payrollpartij, Pay for People. Deze gerenommeerde partij is formeel werkgever van de ingeleende medewerker en beschikt over het SNA-keurmerk. Daarmee is Pay for People ook NEN 4400-1 gecertificeerd.

Abu-certificaatABU-certificaat

Onze vaste payrollpartner Pay for People is lid van de ABU en beschikt dus over een ABU-certificaat. We betalen hierdoor alle ingeleende medewerkers conform ABU-CAO en/of inlenersbeloning uit. Uiteraard is dit altijd boven het wettelijk minimumloon.

WKA-verklaring

Naast de genoemde certificeringen kunt u ook altijd een actuele WKA-verklaring bij Pay for People en/of Eager People opvragen. Dit document is een verklaring over het betalingsgedrag keten- en inlenersaansprakelijkheid dat laat zien dat alle premies correct betaald worden.

Correcte facturen

Onze facturen bevatten altijd ons Kamer-van-koophandel nummer, ons BTW-nummer en ons volledige adres. Daarnaast voldoen wij ook aan alle andere factuureisen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van de belastingdienst.

G-Rekening

In overleg is het ook mogelijk om een deel van de factuur naar onze G-rekening (of die van onze payrollpartner) over te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zie ook http://www.payforpeople.nl/certificaten-en-verklaringen/

Vragen

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem gerust contact met ons op!

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.