Certificeringen en keurmerken

Als u zaken met ons gaat doen, wilt u natuurlijk van tevoren zeker weten dat alles goed geregeld is. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen en informeren u hier graag over.

Waadi

Eager People voldoet aan de Wet Allocatie Arbeidskrachten door Intermediairs (Waadi). U kunt dit controleren op:  www.waadicheck.nl

SNA-keurmerk

Voor uitzendopdrachten werken wij met een volledig gecertificeerde payrollpartij, Smart Services (onderdeel van Pay for People). Deze gerenommeerde partij is formeel werkgever van de ingeleende medewerker en beschikt over het SNA-keurmerk. Daarmee is Smart Services ook NEN 4400-1 gecertificeerd.

Abu-certificaatABU-certificaat

Onze vaste payrollpartner Smart Services is lid van de ABU en beschikt dus over een ABU-certificaat. We betalen hierdoor alle ingeleende medewerkers conform ABU-CAO en/of inlenersbeloning uit. Uiteraard is dit altijd boven het wettelijk minimumloon.

WKA-verklaring

Naast de genoemde certificeringen kunt u ook altijd een actuele WKA-verklaring bij Smart Services en/of Eager People opvragen. Dit document is een verklaring over het betalingsgedrag keten- en inlenersaansprakelijkheid dat laat zien dat alle premies correct betaald worden.

Correcte facturen

Onze facturen bevatten altijd ons Kamer-van-koophandel nummer, ons BTW-nummer en ons volledige adres. Daarnaast voldoen wij ook aan alle andere factuureisen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van de belastingdienst.

G-Rekening

In overleg is het ook mogelijk om een deel van de factuur naar onze G-rekening (of die van onze payrollpartner) over te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zie ook http://www.payforpeople.nl/certificaten-en-verklaringen/

Vragen

Heeft u vragen over bovenstaande? Neem gerust contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.