fbpx

Facilitair uitzendbureau in Amsterdam

Zoekt u een facilitair uitzendbureau in amsterdam? Bij Eager People bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben kantoormedewerkers, verhuizers en klusmedewerkers in dienst die kunnen worden ingezet voor eenmalige klussen of voor langer lopende projecten. Zoekt u een tijdelijke kracht? Dan is Eager People hét facilitaire uitzendbureau in Nederland dat u hierbij kan helpen. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Contact

Facilitair uitzendbureau met studenten en starters

Eager People heeft slimme studenten en starters in dienst die kunnen worden ingezet voor tijdelijk werk. Dit tijdelijke werk varieert van een dagje helpen bij een verhuizing tot een half jaar werken op een kantoor. Voorbeelden van opdrachten waar wij we studenten en starters voor inzetten:

  • Bemannen van de receptie
  • In elkaar zetten van bureaus
  • Magazijnverhuizing
  • Netjes wegwerken van kabels bij uw bureaus
  • Inventaris opmaken

Hoog opgeleide medewerkers

Ons facilitaire uitzendbureau werkt met HBO- en WO- opgeleide medewerkers waarmee wij ons onderscheiden van andere (facilitaire) uitzendbureaus in Amsterdam. Onze medewerkers denken met u mee en komen met slimme en praktische oplossingen voor uw facilitaire vraagstukken. Wij nemen de tijd om onze werknemers te leren kennen. Zo weten we waar hun sterke punten liggen en waarvoor we hen het beste kunnen inzetten.

Wat we doen, doen we goedfacilitair uitzendbureau in amsterdam

Bij Eager People zijn we altijd duidelijk over wat we wél en wat we niet kunnen. We kunnen u bij heel veel opdrachten en projecten van dienst zijn, maar als wij ergens niet gespecialiseerd genoeg voor zijn, zullen we dat altijd eerlijk tegen u zeggen. Wij hebben verschillende partners met wie wij samenwerken die wij kunnen inschakelen voor gespecialiseerd werk. Denk hierbij aan een verhuizing waarbij zware en/of kostbare voorwerpen verhuisd moeten worden. Het is voor ons namelijk belangrijk om altijd kwaliteit leveren.

Overtuigd? Huur dan direct een student in!

Huur een student in

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.