fbpx

Waardevol netwerk voor FM-ers – de Facilitaire Vrienden

Wie zijn de Facilitaire Vrienden?

Ben je op zoek naar een leuk netwerk voor facilitair professionals? De Facilitaire Vrienden is de community van FM-professionals van Eager People.

We brengen facilitair professionals bij elkaar, met als doel elkaar te helpen. Dat doen we door uitwisselen van kennis, tips en contacten. Maar ook door met elkaar te sparren, feedback te geven en elkaar zo te helpen groeien. En doordat we elk kwartaal een bijeenkomst met een thema en spreker hebben, doe je nieuwe inspiratie op.

Wil jij verbinden met andere facilitaire professionals? Vraag dan toegang aan. We voegen je toe aan de Whatsapp Groep en nodigen je uit voor de live events. Om je aan te melden voor deelname, stuur een e-mailtje naar info@eagerpeople.nl

Wie zitten er bij de Vrienden?

De Facilitaire Vrienden bestaat uit gedreven professionals met ervaring in facilitair, inkoop, huisvesting en vastgoed. Facilitaire Vrienden zijn zowel mensen die op interim basis werken, als professionals die in dienst zijn bij een werkgever. Door de mix van achtergronden en ervaringen maken we elkaar sterker.

   

Wat is jullie visie?

Wij geloven dat vrienden elkaar verder helpen. Aan de ene kant door ‘lief’ te zijn, en aan de andere kant een beetje ‘streng’. We helpen elkaar, maar houden elkaar ook een spiegel voor.

Door je te omringen met mensen die jou prikkelen en zelf ook openstaan voor nieuwe inzichten, ga je groeien. Door kennis te delen, vraagstukken uit te wisselen en je kwetsbaar op te stellen word je een beter mens en een betere FM-er.

  

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

We organiseren 4 keer per jaar een event. Wil jij aanwezig zijn bij een bijeenkomst van de Facilitaire Vrienden? Kopgroep Facilitair? In onderstaand overzicht zie je wanneer we bij elkaar komen.

Meer weten, of benieuwd wat Eager People voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je binnen 1 werkdag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.