fbpx

Waardevol netwerk voor FM-ers – de Facilitaire Vrienden

De Eager People Community

Van spelletjes avond tot groeitraject, bij Eager People zijn je collega’s meer dan collega’s. Eager People staat voor Energie, Aandacht, Groei, Eerlijkheid & Resultaat. Hoe we dat doen? Wij maken van elke dag een feestje en zetten jou voorop. Met onze diverse club aan werknemers voel jij je al snel een vis in het water. Work hard, play hard! Kom na je werkdag een drankje doen op kantoor of ga met je collega’s, a.k.a. vrienden, een dag op pad. Ga met ons en elkaar op zoek naar waar jouw krachten liggen en blijf jezelf ontwikkelen. Zo maken we van jouw (bij)baan the place to be! Benieuwd naar wat we zoal doen? Check het hieronder!

Wat zeggen onze collega’s?

Bij Eager People draait het niet alleen om werk, maar vooral om de geweldige mensen die deel uitmaken van ons team. Waarin energie, aandacht, groei, en resultaat centraal staan. We geloven sterk in het vieren van elke dag en het creëren van een positieve werkomgeving waarin jij als individu voorop staat. Of je nu de voorkeur geeft aan teamverband of liever zelfstandig werkt, bij ons krijg je de mogelijkheid om gevarieerde en uitdagende taken uit te voeren die aansluiten bij jouw vaardigheden en interesses.

Bij Eager People zijn we er trots op dat we niet alleen collega’s zijn, maar ook vrienden. Onze diverse groep werknemers zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en in je element bent. We werken hard, maar we spelen ook hard! Na een dag werken kun je ontspannen met een drankje op kantoor of een dagje uit met je collega’s. We zijn altijd op zoek naar jouw sterke punten en stimuleren je om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Bij ons wordt jouw (bij)baan echt “the place to be”!

 

“Eager people is een leuke werkgever, ze zijn super fijn in de omgang. Daarnaast krijg je van Eager People veel verantwoordelijkheden als personeel en zijn ze flexibel met vrije dagen. Ik vind het leuk dat ik zowel in teamverband als solo super diverse klussen heb mogen doen. En ook niet onbelangrijk; Eager People is heel toegankelijk!”
– Oksana

 

“Ik heb veel andere studenten via Eager People leren kennen waar ik een klik mee ervaar. Soms drinken we na werktijd nog een biertje. Onlangs hebben we samen het kantoor van Eager People verbouwd met het team. Dat was heel erg leuk om samen met het team te doen.”
– Bart

 

“Vooral als je net als ik van afwisseling, aanpakken en gezelligheid houdt, dan is Eager People echt de perfecte werkgever. Ons team bestaat uit jonge mensen en er worden leuke uitjes georganiseerd. Wat ik ook een pluspunt vind, is dat het een plek is waar je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Elke dinsdagochtend neem ik deel aan het Eager People Groeiprogramma. Daarin hoop ik nog veel meer over mijzelf en anderen te kunnen leren.”
– Anouk

 

“Tijdens de klussen (of tijdens een bezoekje aan kantoor) is er naast het werken ook altijd ruimte voor gezelligheid. Verder besteedt Eager veel aandacht aan haar medewerkers waardoor je echt gehoord wordt en er altijd wel een oplossing te vinden is. De borrels zijn ook altijd gezellig!”
– Marjolein

 

Ontdek ook de kracht van het Eager People team

Zie jij jezelf net als Oksana, Anouk, Marjolein en Bart ook wel lid worden van dit team? Schrijf je dan hieronder direct vrijblijvend in!

  • Toegestane bestandstypen: pdf.
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.