fbpx

Zwangerschapsvervanging facilitair coördinator

Zwangerschapsvervanging facilitair coördinator, dat is wat u zojuist heeft ingetypt in Google. Elke organisatie krijgt er regelmatig mee te maken: zwangere medewerkers die met zwangerschapsverlof gaan. Hartstikke leuk natuurlijk, maar u moet wel voor een periode op zoek naar zwangerschapsvervanging. Gelukkig kan facilitair uitzendbureau Eager People u hier goed bij helpen. Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand met facilitair personeel met geschikte facilitair coördinatoren die bij u aan de slag kunnen gaan.

Offerte opvragen

Zwangerschapsvervanging facilitair coördinator, waarom Eager People?

Zwangerschapsvervanging facilitair coördinator

Er zijn natuurlijk genoeg uitzendbureaus die u in kunt schakelen wanneer u op zoek bent naar zwangerschapsvervanging, waarom zou u dan kiezen voor Eager People? Eager People is een facilitair uitzendbureau gespecialiseerd in het vinden van geschikt facilitair personeel. Onze recruiters zijn in het verleden zelf facilitair coördinator geweest of hebben bij grote facilitair dienstverleners gewerkt. Zij weten dus precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van geschikte kandidaten.

 

Mensen van Eager People zijn enthousiast en willen graag

Maar Eager People heeft meer te bieden dan alleen kennis van de facilitaire markt. Wij onderscheiden ons ook door onze mensen. Bij Eager People werken mensen die niet alleen hoogopgeleid zijn en/of een facilitaire opleiding hebben gevolgd, het zijn ook mensen die ‘eager’ zijn. Ze zijn enthousiast en willen graag voor u aan het werk. Bij het selecteren van kandidaten vinden we het belangrijk dat mensen gepassioneerd zijn en oprechte interesse hebben in de beschikbare functie. Een indrukwekkend cv is natuurlijk mooi, maar wat heeft u hieraan als iemand helemaal niet in uw organisatie past? Wij kijken dus altijd of een facilitair coördinator een match is met uw bedrijf.

U huurt u tijdelijke facilitair coördinator bij Eager People in, omdat:

  • Onze mensen eager zijn, ze zijn enthousiast en willen graag werken;
  • Onze facilitair coördinators hoogopgeleid zijn en/of een facilitaire achtergrond hebben;
  • De recruiters van Eager People de facilitaire markt door en door kennen en weten waar ze op moeten letten bij kandidaten;
  • Wij veel aandacht besteden aan het vinden van een facilitair coördinator die past binnen uw bedrijf.
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.