fbpx

Facilitair uitzendbureau in Den Haag

Facilitair uitzendbureau in Den Haag

U bent voor uw bedrijf in Den Haag op zoek naar een facilitair uitzendbureau in den haag? Zoek niet verder! Eager People is een facilitair uitzendbureau in Den Haag met slimme studenten en starters in dienst, die voor allerlei werkzaamheden ingezet kunnen worden. Denk hierbij aan verhuizingen, kluswerkzaamheden, maar ook aan de inzet van receptionistes en servicedesk medewerkers. Kortom, Eager People is hét facilitaire uitzendbureau voor uw bedrijf in Den Haag!

Neem contact op!

Sterke verhuizers Den Haag

Verhuizer Reinout

Bij ons facilitaire uitzendbureau hebben we slimme, sterke verhuizers in dienst. Wat maakt ons uitzendbureau anders dan andere uitzendbureaus? Wij werken werken met HBO- en WO studenten en starters die lekker fysiek bezig willen zijn. Het zijn slimme medewerkers die met u meedenken en zo efficiënt mogelijk proberen te werken. Gaat er binnenkort een verhuizing plaatsvinden binnen uw bedrijf in Den Haag en bent u nog op zoek naar wat extra handjes? Schakel dan Eager People in!

Facilitair uitzendbureau Den Haag: knappe koppen

De medewerkers van Eager People zijn ook inzetbaar voor verschillende kantoorwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het bemannen van de receptie maar ook aan projectmatige inzet van medewerkers. Zoekt u bijvoorbeeld iemand die kan meewerken aan een tijdelijk project? Dan kan ons facilitaire uitzendbureau uitkomst bieden. Ook zetten wij regelmatig servicedesk medewerkers in op verschillende kantoren. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

De voordelen voor uw bedrijf in Den Haag op een rij

  • Slimme studenten en starters die met u meedenken
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Inzetbare medewerkers voor: verhuizingen, kluswerkzaamheden en kantoorwerkzaamheden
  • Projectmatige inzet van medewerkers
  • Gespecialiseerd in facilitaire vraagstukken
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.