fbpx

Vervanging bij zwangerschapsverlof

Vrijwel iedere werkgever krijgt ermee te maken. Werknemers die met zwangerschapsverlof gaan. Het is natuurlijk heel fijn dat dit soort dingen in ons land zo goed geregeld zijn, maar u mist wel vier maanden lang een goede medewerker. U wilt natuurlijk een goede vervanger tijdens dit zwangerschapsverlof. Uitzendbureau Eager People kan u hierbij helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een tarief op!

Tarief opvragenZwangerschapsverlof

Eager People vindt een geschikte vervanger voor u

Bij Eager People helpen we graag mensen. We helpen bedrijven bij het vinden van goede vervangende krachten en we helpen werkzoekenden aan een (tijdelijke) baan. Win-Win dus! Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van kandidaten en bedrijven en wij gaan graag voor u op zoek naar de best passende persoon voor uw organisatie!

Slimme, betrouwbare vervangers tijdens zwangerschapsverlof

Wat onderscheidt Eager People van andere uitzendbureaus? Wij werken voornamelijk met HBO- en WO opgeleide mensen met relevante werkervaring. Ook vinden wij het belangrijk om in contact te blijven met zowel de klant als de vervangende medewerker. Zo weten wij of de samenwerking goed verloopt en kunnen we ook direct inspringen als er iets is dat minder goed gaat.

Van facilitair coördinator tot receptionist(e)

Eager People is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Wanneer u dus op zoek bent naar een tijdelijke facilitair coördinator of facilitair manager, kunnen wij u zeker helpen. Wij een groot bestand met receptionistes, servicedeskmedewerkers, administratief medewerkers en projectmedewerkers. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Waarom Eager People?

  • Wij nemen de tijd om onze medewerkers écht te leren kennen, waardoor we goed kunnen inschatten wie waar past;
  • Bijna al onze medewerkers zijn HBO- of WO opgeleid;
  • Onze medewerkers hebben relevante werkervaring;
  • Wij blijven in contact met u, de werkgever, en de vervangende medewerker om te zien of alles goed gaat.
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.