fbpx

In the spotlight – Barth Heijsman

23 maart 2021

Barth blijkt een natuurtalent bijlgooien te zijn. Say what? Bijlen gooien. Barth werd uitgenodigd om een keer mee te doen met een wedstrijd bijlgooien. Dat leek hem wel leuk en won verrassend. De organisator was diep onder de indruk en Barth mocht meedoen aan de voorrondes van het nationale kampioensschap. Wederom won hij! Helaas was hij op de dag van de kampioenschappen ziek, maar is vastbesloten om weer mee te doen.

Maar Barth heeft nog een talent, namelijk onze klanten blij maken. En dat doet hij al ruim 3 jaar voor ons. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat we zo’n topper al lang in ons midden hebben. Reden genoeg om hem in the spotlight te zetten. 

Barth, je werkt inmiddels al ruim 3 jaar bij Eager People en hebt gewerkt met heel veel collega’s. Maar voor diegene die jou nog niet kennen, wil je wat meer over jezelf vertellen?
Mijn naam is Barth Heijsman en ik werk nu al flink wat jaartjes voor Eager People. In het begin vaak slechts een dag, hoogstens twee in de week naast mijn studie Milieu & Maatschappijwetenschappen, maar nu is het uiteindelijk toch uitgegroeid tot normaalgesproken al snel 4 á 5 dagen in de week. Dat laat maar eens zien hoe leuk het werk is natuurlijk!

Je werkt veel voor ons, maar wat doe je graag in jouw vrije tijd?
Ik werk inderdaad veel, maar het leven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit werken. Ik maak graag ook tijd vrij om te sporten, schetsen en schilderen. Ook het lezen van een goed boek of spelletjes doen met vrienden vind ik heel leuk. Reizen is een grote passie van me, maar helaas is dit door de COVID-19 niet meer mogelijk geweest. Ik hoop dat ik zo snel mogelijk een mooi land mag gaan verkennen!

 

We weten dat jij altijd voor iedereen klaar staat en graag wilt helpen. Dat zijn eigenschappen die je moet hebben om het werk te doen voor Eager People. Wat vindt jij leuk aan Eager People?
Iedere klus is anders, de een wat complexer dan de ander, maar samen met de collega’s is het bijna altijd gezellig. De diversiteit aan opdrachten en klanten is heel leuk en vraagt ook aanpassingsvermogen van ons. De ene dag kan je bij een zorginstelling werken en de volgende dag bij een bank. Die afwisseling is leuk. Je krijgt bij vele verschillende organisaties een kijkje in de keuken. Daarnaast is het contact onderling met mijn medecollega’s altijd leuk en interessant. Ook op kantoor voel ik mij altijd thuis en is er ruimte voor een praatje en oprechte interesse. Helaas is het nu niet mogelijk om gezellig aan de bar met collega’s een drankje te doen, want dat was altijd ontzettend leuk! Maar ik ben optimistisch, we hebben het even moeilijk maar het gaat goed komen. Nog een paar maanden volhouden en dan kunnen we hopelijk eindelijk weer gezellig samen borrelen, reizen en leuke dingen doen!

Wat zijn jouw toekomstplannen?
Na het afronden van mijn studie wil ik graag nog een mooie reis maken, voordat ik aan het werk ga. Mijn ambities liggen bij de politie. Dat lijkt mij een ontzettend mooi en dienstbaar beroep. Daar wil ik graag carrière gaan maken. 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.