fbpx

In the spotlight – Marjolein Nillessen (flexheldin)

28 april 2021

Als klein meisje liep zij al met gereedschap rond. Met haar vader kluste ze veel en leerde zo hele praktische dingen. En toen Marjolein in Utrecht ging studeren, zocht zij een bijbaan waarin ze deze klusskills in praktijk kon brengen. Via het netwerk kwam ze bij ons. Dat is inmiddels al ruim 4 jaar geleden. En in die 4 jaar heeft Marjolein tallozen klussen voor ons uitgevoerd. We zijn ontzettend trots dat deze handige, stoere vrouw voor ons werkt! Reden genoeg om haar in the spotlight te zetten!

Marjolein, je werkt nu ruim 4 jaar bij ons. Je hebt met heel veel mensen en collega’s gewerkt. Maar voor diegene die jou nog niet kennen, wil je wat meer over jezelf vertellen?
Ja hoor! Ik ben Marjolein, 23 jaar en ik ben alweer ruim 5.5 jaar geleden vanuit Groesbeek naar de Domstad verhuisd. Momenteel ben ik bezig met mijn scripties voor Global Criminology (UU) en Beleid, Communicatie en Organisatie (VU). Eind dit jaar hoop ik met beide studies klaar te zijn en dan moet er helaas toch echt een eind komen aan het studentenleven.

Je werkt veel voor ons, maar wat doe je graag in jouw vrije tijd? Wat zijn jouw hobbies/passies etc.?
Op dit moment ben ik vooral druk bezig met mijn scripties, maar als ik vrij ben omgeef ik mezelf graag met zoveel mogelijk mensen die me dierbaar zijn. Of dat nou op een festival, terras of feestje is, of ergens wandelend, sportend of chillend op een balkon of in een park, dat maakt me niet uit. Daarnaast ben ik een echte Netflix bingewatcher (het liefst kijk ik series en films meerdere keren), sport ik graag en hou ik enorm van spelletjes.

We weten dat jij altijd voor iedereen klaar staat en graag wilt helpen. Dat zijn eigenschappen die je moet hebben om het werk te doen voor Eager People. Wat vindt jij leuk aan Eager People?
De variatie in het werk; zo zijn de werkzaamheden telkens anders (van klussen tot receptiewerk). Je krijgt bij veel verschillende organisaties een kijkje in de keuken en komt in aanraking met meerdere bedrijfsculturen. Tijdens deze klussen (of tijdens een bezoekje aan kantoor) is er naast het werken ook altijd ruimte voor gezelligheid. Verder besteed Eager veel aandacht aan haar medewerkers waardoor je echt gehoord wordt en er altijd wel een oplossing te vinden is.
De borrels aan de bar (pre corona) zijn ook altijd gezellig!

Er is vast ook wel eens wat mis gegaan op een klus. Wat staat daarvan het meeste van jou bij?
Ai helaas wel, meerdere keren zelfs. Maar altijd wel goed opgelost! Wat me nog goed bijstaat is een verhuizing in een van mijn eerste maanden. Er stond een container op de parkeerplaats waar we al het afval in moesten gooien. Echter bleek dit iets te enthousiast te zijn gebeurd, want aan het eind van de dag kwam de eigenaresse van een beschadigde Alfa Romeo naar ons toe. Tja, gelukkig bestaat er zoiets als een verzekering 😉

In jouw tussenjaar heb je ook fulltime bij ons op kantoor gewerkt. Wat heb je daarvan geleerd?
Het was heel interessant om een tijdje mee te lopen op kantoor. Ik had natuurlijk alleen operationele klussen uitgevoerd. Interviewen, relatiebeheer, netwerken, plannen, administratie bijhouden, eigenlijk allerlei professionele vaardigheden die ik eerder nog niet in praktijk heb kunnen brengen, heb ik hierdoor wel kunnen ontwikkelen. Ik vond het heel interessant om te zien wat er allemaal nodig is om een organisatie draaiende én groeiende te maken.

Heb jij nog een leuke tip die je jouw flexpool-collega’s zou willen meegeven?
Als je voor een bepaalde opdracht wordt ingepland, check dan altijd of je gereedschap compleet is. Zit alles in de kluskit, zijn de accu’s van de boormachines opgeladen? Altijd goed checken! Het is heel vervelend als bij de klant erachter komen dat je bepaalde werkzaamheden niet kan verrichten door dit soort dingen.

Als laatste; wat zijn jouw toekomstdromen?
Pfoe, dat is een vraag die voor mij ook nog erg onduidelijk is haha! Voorlopig ben ik in ieder geval van plan om nog niet te serieus te worden en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft!

Zoek je toevallig nog een (bij)baan? Heb je een tussenjaar of weet je nog niet zeker wat je wilt na je studie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Klik hier voor meer informatie als je opzoek bent naar een leuke bijbaan!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.