fbpx

In the spotlight – Casper Aardoom (flexheld)

27 mei 2021

Dit is Casper.

En Casper werkt relatief nog maar kort bij ons. Maar zijn gedrevenheid viel meteen op! Hij pakt veel werk makkelijk en snel op.

Momenteel zit Casper in een tussenjaar en naast zijn werk bij Eager People helpt hij zijn vader ook met de renovatie van een woning. Daar leert hij nóg meer klusvaardigheden want weer handig is voor zijn werk bij ons.

Vandaag in the spotlight; Casper Aardoom!

Casper, je werkt nog niet heel lang bij ons en vele kennen je waarschijnlijk nog niet. Zou je wat meer willen vertellen over jezelf?
Jazeker! Mijn naam is Casper Aardoom, ik woon in Utrecht en ik ben 20 jaar. Sinds november afgelopen jaar werk ik bij Eager People. Ik heb momenteel een tussenjaar, dus ik heb in korte tijd al redelijk wat klussen uitgevoerd. Van verhuizingen tot administratieve werkzaamheden. En aankomende september start ik aan mijn studie bedrijfskunde in Utrecht.

Hoe ben jij in contact gekomen met Eager People en wat vindt je leuk aan ons bedrijf?
Ik zag via Instagram een reclame voorbij komen en heb vrijwel direct contact gezocht. Niet veel later kon ik al aan de slag in de flexpool! Het leuke aan het werken bij Eager People vind ik het afwisselende werk. Elke werkdag is weer anders en ga je bij andere bedrijven en met verschillende collega’s aan de slag. Zo zie je veel van verschillende soorten bedrijven en kan je lekker de handen uit de mouwen steken!

Je hebt op dit moment een tussenjaar en helpt ook veel bij de renovatie van het huis van je vader. Wat heb je daar al geleerd?
Een hele hoop! Ik had al enige ervaring met klussen, maar het renoveren van een woning brengt toch heel wat nieuwe dingen met zich mee. Zo ben ik onder andere bezig met het slopen en bouwen van muren, elektriciteit en een drainage aanleggen om het huis. Een heel divers rijtje met dingen die zeker nog van pas kunnen komen.

Naast het werk, wat doe jij graag in jouw vrije tijd? Wat zijn je hobbies/passies etc.?
In mijn vrije tijd game ik zo nu en dan, drink ik borrels met vrienden en probeer ik als het uit komt ook nog af en toe te sporten. Helaas worden de laatste twee genoemde nog weleens wat lastig gemaakt het afgelopen jaar.

Heb jij nog een leuke tip die je jouw flexpool-collega’s zou willen meegeven?
Jazeker! Wees niet bang om dingen te vragen aan collega’s of opdrachtgevers! Je kan iets beter even navragen voor de zekerheid, dan iets meerdere keren moeten doen omdat de opdracht je niet duidelijk is! Communicatie is voor, tijdens en na een klus heel belangrijk. Zo voorkom je irritaties, slechte planning of een verkeer uitgevoerde opdracht. En dan is iedereen na de opdracht tevreden en blij!

Als laatste; wat zijn jouw toekomstdromen?
Echte toekomstdromen heb ik op dit moment nog niet. Eerst maar eens beginnen aan mijn studie en kijken hoe dat bevalt. Wat ik wel al weet, is dat ik iets ga doen waarbij ik niet de hele dag op een kantoor zit te bellen en mailen. Ik houd ervan om lekker op pad te zijn en fysiek bezig te zijn!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.