fbpx

Landelijk kantoor voor Eager People

19 februari 2018

Vanaf februari 2018 is het voltallige team van Eager People in Utrecht gaan werken. Het kantoor in Amsterdam zal worden verhuurd aan een andere partij.

Stad voor stad

Toen we in 2008 ons bedrijf begonnen was het idee dat we Nederland stad voor stad zouden veroveren. We deden toen nog veel verhuizingen, schilderwerk en tuinonderhoud. In het begin vooral voor particulieren, daarna alleen nog maar voor zakelijke klanten. Een lokaal kantoor dichtbij onze klanten was daarbij noodzakelijk om ook de juiste transportmiddelen en materialen mee te kunnen nemen. Ons lokale kantoor was een logistieke hub en ontmoetingsplaats voor studenten.

Werving & selectie van facilitaire professionals

Nu onze naam, strategie en dienstverlening veranderd zijn, is de noodzaak van een lokaal kantoor veel kleiner. Bij de werving & selectie van facilitaire professionals bijvoorbeeld kunnen eerste intakes via skype plaatsvinden. Persoonlijke intakegesprekken kunnen op locatie bij een klant of in een flexkantoor gevoerd worden en detachering van een facilitair projectmanager is ook niet aan een locatie gebonden; hierin hebben we een netwerk door heel Nederland waarmee we klanten snel kunnen helpen. Bovendien is het voor de Eager People collega’s prettig samenwerken in één kantoor op een centrale locatie.

Kantoor te huur Amsterdam

Daarom doen we ons kantoor in Amsterdam van de hand en gaan met ons complete team in Utrecht werken. Mocht u een partij weten die interesse heeft in een hip kantoor op een toffe plek aan het water in Amsterdam, kijk dan op: Flexas.nl 

Contact

U vind ons vanaf nu in bedrijfsverzamelgebouw De Pionier, Grebbeberglaan 15 in Utrecht. Komt u een keer op de koffie? We zijn benieuwd welke facilitaire trends en vraagstukken u bezighouden en hoe we u hierbij van dienst kunnen zijn! Neem gerust contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.