fbpx

Een nieuwe aanwinst! Merel komt het kantoorteam ondersteunen.

28 maart 2024

facilitair medewerker

Het kantoorteam heeft een nieuwe aanwinst erbij gekregen en dit is geen onbekende. Het afgelopen jaar heeft Merel haar talent ingezet in onze Flexpool. Hier heeft ze verschillende opdrachten vervuld en alle facilitaire ins en outs eigen gemaakt. Nu is het tijd voor haar om deze ervaring en haar enthousiasme in te zetten als volwaardig lid van ons kantoorteam. 

Merel heeft afgelopen februari de studie Facility Management afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Organiseren en mensen helpen is iets waar ze blij van wordt. Helemaal kersvers uit de schoolbanken staat ze dan ook te popelen om aan de slag te gaan om haar opgedane kennis in de praktijk te brengen. 

Vertel eens, waarom de overstap naar het kantoorteam? 

Als net afgestudeerde staan alle mogelijkheden open en ligt de wereld als het ware aan je voeten. Bij Eager People heb ik de kans gekregen om te ontdekken wat nou echt mijn passie en mijn talent is. De combinatie van twee dagen voor het team en twee dagen gedetacheerd, maakt dat ik mijzelf en mijn interesses kan blijven ontwikkelen en ontdekken. Op het moment ben ik nog de vliegende keep en kom ik bij verschillende opdrachtgevers. Per 1 juni hopen we dat ik mijn skills als office manager, servicedesk medewerker of projectondersteuner bij een vaste opdrachtgever mag inzetten.

Wat ga je doen bij Eager People? 

Alleen maar leuke dingen! Mijn twee dagen zullen propvol zitten. Van community projecten tot marketing. Ik hou me daarnaast ook druk bezig met onze trainingen en een nieuwe visie, maar daarover later meer ;).

Welke opdracht vond je het leukst tijdens je flexpool periode?

Als office assistant bij AMS Institute in Amsterdam mocht ik niet alleen mijn taken uitvoeren, maar ook mijn afstudeeronderzoek doen. Ik heb hier echt een geweldige tijd gehad met leuke collega’s en ben dan ook dankbaar dat ik vanuit Eager People hier terecht ben gekomen.

Als je een superkracht zou mogen kiezen, welke zou dit dan zijn? 

Oh, dit is een interessante vraag! Ik zit te twijfelen tussen twee superkrachten: telekinese en telepathie. Telekinese stelt je in staat om objecten te verplaatsen met je gedachten. Het zou zo handig zijn als ik niet meer hoefde op te staan voor mijn kopje thee en vanaf een afstand de ramen op kantoor kon openen als ik het warm heb. Telepathie lijkt me ook geweldig. Na al dat thee drinken moet ik steeds naar het toilet. Met telepathie zou ik mezelf gewoon kunnen teleporteren naar het toilet. Maar als ik echt ergens naartoe zou kunnen teleporteren, dan zou dat natuurlijk niet naar een toilet zijn, maar naar een heerlijk warm land.

Welkom bij het team Merel! We kijken er onwijs naar uit om mooie stappen te maken met je. En die opdracht, dat zit wel snor. Want, wie wil jou nou niet? Wij zijn in ieder geval heel enthousiast en blij met je!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.