fbpx

Een nieuw gezicht aan het roer: Josje komt ons team besturen.

29 juni 2023

Afgelopen maand heeft Josje haar plek binnen ons team ingenomen. Ze bezit een bak aan werkervaring binnen Utrecht en dat neemt ze fijn mee! Ze heeft vorig jaar afscheid genomen van onze mooie stad, maar gelukkig heeft ze Eager People omarmd. Als moeder van een geweldige zoon zal ze ook Eager People groot gaan brengen.

Josje studeerde af aan de HKU en heeft een creatieve geest. Haar vader zegt nog altijd ‘die dochter van mij is zó handig’. Als dat niet mooi aansluit bij wat Eager People uniek maakt…
Mensen in hun kracht zetten is waar Josje blij van wordt. Het optimaal benutten van kansen, kennis en materiaal is haar grootste drijfveer. Wie weet ligt hierin voor Eager People iets klaar!

Welke specialiteit ga je inzetten bij Eager People?
Als de nieuwe directeur van Eager People ga ik vooral mijn creativiteit en de zorgvuldige zorg voor het gehele team inzetten. Ik hou van optimaal en efficiënt werken en ben er dan ook van overtuigd dat dit behoort tot de prioriteiten van een bedrijf. Mijn werkwijze bestaat voornamelijk uit: door middel van vertrouwen betrokkenheid creëren. Ik wil graag de verbindende factor zijn en nadenken over een duurzaam en innovatief bedrijf.

Wat is het fijnste moment van de dag op kantoor?
Tot nu toe zijn er eigenlijk alleen maar fijne momenten op kantoor, maar als ik er één moment uit moet halen dan is dat de ochtend. Er heerst dan een fijne en goed uitgebalanceerde werksfeer. Ik start, in tegenstelling tot mijn ‘koffie collega’s’ altijd met een vers groot glas Rooibos thee, om vervolgens te peilen hoe het met iedereen gaat en of er nog bijzondere en spannende dingen zijn gebeurd. De ochtend bij Eager geeft je energie voor de hele dag!

Als de wereld van jou was, hoe zou deze er dan uitzien?
Poeh, dat is een moeilijke maar ook mooie vraag; ik zou allereerst meer gelijkheid en diversiteit willen creëren. Hierdoor hoop ik een mooie balans te kunnen laten ontstaan tussen de kwaliteiten van de mens. Daarnaast zou ik veel optimaler met tijd en materiaal om willen gaan.

Wie zou je nog wel eens willen ontmoeten?
Ik laat mij graag inspireren door ambitieuze sterke vrouwen die ondernemend zijn. Een goed gesprek met bijvoorbeeld Michelle Obama of onze koningin Maxima zou ik gewéldig vinden.
Daarnaast bewonder ik kunstenaar Daan Roosegaarde en alleskunner Arjan Lubach.

Wij zijn dan wel geen Michelle, Maxima of Arjan maar hopelijk ben je net zo blij met onze ontmoeting als wij met die van jou. Voor nu in ieder geval heel veel succes en uiteraard plezier gewenst aan het roer van Eager People!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.