fbpx

Een vrouw in een mannenwereld. Maak kennis met klusser Marjolein Nillessen

23 juni 2017

“Als er thuis vroeger dingen stuk gingen wilde ik deze altijd repareren. Als kind heb ik zelfs een keer een kluskit van Sinterklaas gekregen!”

 

 

 

Naam: Marjolein Nillessen

Leeftijd: 20

Studie: Psychologie

In dienst sinds: september 2016

Hoe ben je bij Eager People terecht gekomen?

Een paar van mijn vrienden werkten al bij Eager People en die vertelden regelmatig over toffe klussen die ze hadden gedaan. Dat leek mij ook wel wat!

Waarom wilde je juist als klusser bij Eager People gaan werken? Er zijn niet veel vrouwen die dat willen.

Ik heb klussen altijd al leuk gevonden. Als er thuis vroeger dingen stuk gingen wilde ik deze altijd repareren. Als kind heb ik zelfs een keer een kluskit van Sinterklaas gekregen! Daarnaast leek het me ook leuk om meer met mannen samen te werken. Ik studeer psychologie en dat is echt een vrouwenwereld. Het leek me daarom fijn voor de afwisseling om meer in een mannenwereld te werken.

Wat voor een soort opdrachten heb je allemaal gedaan?

Ik heb allerlei verhuis- klus- en schilderopdrachten gedaan voor Eager People. Zo heb ik verhuisbedrijven geholpen bij grote verhuizingen, gordijnrails opgehangen in logeerwoningen van een woningcorporatie, maar heb ik bijvoorbeeld ook in het restaurant van een verzorgingstehuis gewerkt.

Waar ben jij nou écht heel goed in?

Dat vind ik wel lastig om over mezelf te zeggen. Ik heb van klanten gehoord dat ze vinden dat ik voorzichtig te werk ga en dat ik oplettend ben.

Wat vind je leuk aan het werk bij Eager People?

Het werk is super afwisselend en het helpen van klanten geeft veel voldoening.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt bij Eager People?

Ik had een dag meegeholpen op een klus van een verhuisbedrijf. Kort daarna mailde dit bedrijf Eager People dat ze een hele week mensen nodig hadden voor een opdracht. Ze vroegen toen specifiek naar mij en de collega waar ik toen mee had gewerkt, omdat ze vonden dat we zo goed had gewerkt. Dat vond ik natuurlijk heel leuk om te horen. Deze nieuwe opdracht was in Leiden en we moesten hier een verzorgingstehuis van de ene kant van de straat naar de andere kant verhuizen. Iedereen van Eager People die meewerkte aan dit project bleef die week in dat verzorgingstehuis slapen. Dat was wel heel tof.

Wat wil je uiteindelijk gaan doen met je opleiding?

Ik heb me nu gespecialiseerd in neuropsychologie.  Uiteindelijk wil ik gaan werken in de forensische psychologie of criminologie. Ik denk dat dit heel uitdagend werk is en ik vind het ook leuk dat er in dit veld wat meer mannen werken.

Ook zo’n slimme klusser als Marjolein inhuren?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een klusser aan!

Klusser aanvragen

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.