fbpx

Jarige Job! Gerhard 35 jaar

16 februari 2018

Geboren in Enschede, opgegroeid in Kampen en inmiddels sinds 2006 woonachtig in Utrecht: Gerhard te Velde, oprichter van Eager People heeft alweer heel wat jaartjes achter de rug. Morgen is het 17 februari en wordt Gerhard 35. We zetten hem nu alvast even in het zonnetje!

Mees & Riet

Gerhard werd in 1983 geboren als zoon van Mees en Riet, in een groot domineesgezin in Enschede. Toen Gerhard vijf was verhuisde het gezin naar Kampen, Overijssel. Als 5-jarig jochie zwierf hij door de buurt, belde overal aan en maakte vrienden en bekenden. Gerhard kwam veel over de vloer bij de familie Kragt aan de Henri Dunantstraat in Kampen. Een familie die paarden, konijnen, schapen, geiten en kippen had. Via deze familie kwam Gerhard bij dierenspeciaalzaak Fa. Boer & Zn. terecht, waar hij vanaf zijn 12e ging werken als manusje van alles. Uitponden, bijvullen, hokken verschonen, klanten adviseren over vlooienbanden en wat dies meer zij. Daar werkte hij meer dan tien jaar en leerde er veel.

Sociologie

Ondertussen deed Gerhard de Havo op het Greijdanus College in Zwolle en op zijn 17e begon hij aan de opleiding Personeel & Arbeid aan het Windesheim. Hij liep stage o.a. bij Randstad Uitzendbureau en kon daarna afstuderen. Toen de opleiding succesvol afgerond was vond Gerhard zichzelf nog te jong voor de arbeidsmarkt en besloot hij uit nieuwsgierigheid een sociologiemaster te doen aan de Universiteit Utrecht waar niet toevallig ook twee van zijn beste vrienden studeerden. Op de opleiding sociologie mocht Gerhard zich met maatschappelijke vraagstukken bezighouden, iets dat nog steeds zijn interesse heeft.

Tuinman

Tijdens zijn studie sociologie begon Gerhard zichzelf te verhuren als tuinman en bouwde hij een klantenkring op van ruim 200 particuliere klanten. Eenmaal afgestudeerd in 2008 richtte Gerhard samen met zijn vrienden Joren Harmanny en Jochem Oldenbroek het eerste studentenklusbedrijf van Nederland op en ze noemden het MijnStudent. Wat volgde was een explosieve groei waarin Gerhard en de andere compagnons 60 uur per week werkten, honderden mensen aannamen, duizenden klanten hielpen en het bedrijf flink lieten groeien.

Eager People

In 2012 besloot compagnon Jochem zijn leven aan Crossfit te wijden en begon hier het bedrijf Unscared in. In 2014 stapte ook compagnon Joren uit MijnStudent om zijn nieuwe bedrijf Groenpand te beginnen. Gerhard ging alleen door en dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot. Het was soms echt wel pittig om alleen aan het roer te staan. Des te meer reden om veel energie te steken in het team en mensen aan te nemen waar je op kan bouwen. Sinds 2014 veranderde Gerhard het bedrijf in ras tempo van consumentenbedrijf naar zakelijke dienstverlener. Met als slotstuk de rebranding van het bedrijf naar Eager People eind 2017, begin 2018.

Pauline

In 2016 trouwde Gerhard met zijn lieve vrouw Pauline Goemans. Dat deden ze in Groenlo, dichtbij zijn Twentse geboortegrond. Pauline was het ook die hem ooit meesleepte naar de dansschool om salsa te leren. Sinds 2008 is salsa nog steeds de favoriete uitlaatklep van Gerhard. Het leven is meer dan alleen werken! We feliciteren Gerhard van harte met zijn 35 jaar en hopen nog lang samen met hem Eager People uit te bouwen!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.