fbpx

Eager People op Amsterdam FM

01 september 2011

Afgelopen maandag werd Gerhard namens Eager People geïnterviewd voor Amsterdam FM, de ‘Stem van de hoofdstad’. Met het interview krijgt Eager People meer bekendheid bij de lokale Amsterdammer.

Goede Zaken

Afgelopen maandag werd Gerhard, een van de oprichters van Eager People geïnterviewd door Marcellien Joosten van Amsterdam FM. het interview werd opgenomen in het kader van het programma Goede Zaken. Tijdens het interview werd ingegaan op de vraag hoe Eager People is ontstaan, wat Eager People doet en hoe Eager People zich onderscheidt van andere bedrijven.

Maatschappelijk

Ook ging Marcellien in op de maatschappelijke kant van ondernemen. Gerhard vertelde over MijnSenior, een nieuw concept waarmee Eager People op zoek gaat naar mogelijkheden om senioren in te zetten op klussen. Hoewel dit concept nog in de kinderschoenen staat is het verbinden van jong en oud niet meer weg te denken uit het gedachtegoed van Eager People.

Meer weten? Het interview is donderdagavond 1 september om 18:00 te beluisteren op Amsterdam FM op de ether via FM 106.8 of kabel 103.3MHz en op het internet via www.goedezakeninfo.nl.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.