fbpx

Floorwalkers Utrecht

Floorwalkers UtrechtBent u op zoek naar floorwalkers in Utrecht voor een (grote) verhuizing die bij uw bedrijf gaat plaatsvinden? Schakel dan uitzendbureau Eager People in! Wij leveren hoogopgeleide floorwalkers met een facilitaire achtergrond aan bedrijven in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, maar ook in veel andere plaatsen door heel Nederland. Dus zoekt u nog goede floorwalkers in Utrecht en omstreken, neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een tarief bij ons op!

Tarief opvragen floorwalkers

Floorwalkers Utrecht, waarom Eager People?

Bij facilitair uitzendbureau Eager People hebben wij ervaring met het inzetten van floorwalkers voor grote projecten. Zo hebben we in de zomer van 2017, in opdracht van PoortCentraal, floorwalkers ingezet op Rijnstraat 8. Dit is een Rijksverzamelkantoor waar 2 ministeries en 3 vreemdelingeninstanties gehuisvest zijn. Alle medewerkers van deze organisaties moesten in 6 weken tijd ingehuisd en rondgeleid worden. Daarvoor heeft PoortCentraal de floorwalkers van Eager People ingehuurd. Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen van dit project.

De medewerkers van Eager People Utrecht

Bij Eager People werken mensen die aan de hogeschool of universiteit studeren die naast hun studie relevante werkervaring willen op doen. Daarnaast hebben wij ook veel kandidaten in onze database die een opleiding in facilitair management hebben gevolgd en op zoek zijn naar een (tijdelijke) baan. Bij het project op Rijnstraat 8 hebben zo’n 20 medewerkers van Eager People gewerkt. Een deel daarvan bestond uit studenten en een deel uit afgestudeerde FM’ers. Als u een vacature voor een facilitair coördinator of facilitair manager hebt, kunnen wij deze ook voor u bemiddelen.

Hét facilitaire uitzendbureau met FM-talent

Eager People is een facilitair uitzendbureau met kennis van de facilitaire markt. Onze projectleiders hebben voorheen zelf in de facilitaire branche gewerkt en/of hebben bij facilitair dienstverleners gewerkt. Zij begrijpen uw behoeften en weten waar ze op moeten letten bij het selecteren van passende kandidaten. Meer weten over onze projectleiders en medewerkers? Bekijk dan onze teampagina en klik op onze medewerkers.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.