fbpx

Facilitair uitzendbureau Utrecht

Facilitair uitzendbureau in Utrecht

Facilitair uitzendbureau in Utrecht gezocht? Zoek niet verder. Eager People is hét facilitaire uitzendbureau waarbij u terecht kunt met allerlei facilitaire vraagstukken. Wij hebben verhuizers, handymans en kantoormedewerkers in dienst die ingezet kunnen worden voor verschillende werkzaamheden. Heeft u  een afdeling die verhuisd moet worden of bent u op zoek naar een tijdelijke receptioniste? Neem dan contact met op met Eager People in Utrecht.

Facilitair uitzendbureau in Utrecht voor studenten en starters

Eager People is niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Wij hebben slimme studenten en starters in dienst met klus- en of verhuiservaring. Ook geven wij onze werknemers speciale trainingen, zodat zij nog beter worden in het werk dat zij doen.

Uitzendbureau voor projecten

Hoe gaan wij te werk?

Bent u op zoek naar medewerkers voor een opdracht? Dan gaan wij als volgt te werk:U vertelt ons wat u van ons nodig heeft, wij plannen passende kandidaten in en onze medewerkers gaan bij u aan de slag. De uren worden bijgehouden en na uw akkoord wordt voor de gewerkte uren een factuur naar u gestuurd.

Inzet op projectbasis

Naast losse opdrachten kan Eager People ook ingehuurd worden voor projecten.  Hierbij gaan we met u om de tafel zitten en maken we samen met u een plan van aanpak. Wij nemen u werk uit handen en voeren het werk van a tot z uit. Eén van onze projectleiders leidt het project en is tevens uw contactpersoon. Voor meer informatie hierover, kijkt u op onze projectpagina.

 

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.