fbpx

Zwangerschapsvervanging Amsterdam

Zwangerschapsvervanging Amsterdam

Zwangerschapsvervanging Amsterdam, dat heeft u zojuist gegoogeld. Goed nieuws, want u bent bij Eager People Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben hoogopgeleide studenten, starters en young professionals in dienst met  die voor u aan de slag kunnen gaan wanneer één van u medewerkers zwangerschapsverlof heeft opgenomen. Het vinden van passende zwangerschapsvervanging hoeft geen ingewikkelde zaak te zijn. U geeft uw eisen en wensen aan ons door en wij gaan op zoek naar een geschikte match.

Tarief opvragen zwangerschapsvervanging

Voor welke functies kunt u zwangerschapsvervanging bij ons inhuren?

Eager People is een facilitair uitzendbureau. Wat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van facilitair medewerkers, facilitair managers en facilitair coördinators. Daarnaast zenden wij ook receptionistes, servicedeskmedewerkers en administratief medewerkers uit. Het is bij ons ook mogelijk om handymans, huismeesters en verhuizers in te huren. Heeft u een specifieke vraag? Bel ons dan op: 085 40 16 344.

Het vinden van passende zwangerschapsvervanging in Amsterdam

Mensen goed leren kennen

Hoe gaan wij te werk om de juiste match voor u te vinden? Bij Eager People hebben wij een goed gevulde database met kandidaten. Wij zoeken de best passende personen uit en gaan met hen in gesprek. Na hier ook weer een selectie in te hebben gemaakt stellen we één of meerdere kandidaten aan u voor. Bent u geïnteresseerd? Dan wordt er een sollicitatiegesprek met de kandidaten ingepland, gevolgd door een eventuele tweede ronde. Wanneer er een match is, kan de nieuwe medewerker meteen bij u aan de slag!

Waarom Eager People?

Eager People is een facilitair uitzendbureau, gespecialiseerd in het uitzenden van jonge mensen. Wij vinden het belangrijk om een goed idee te krijgen van de organisatie die de aanvraag doet: wat speelt er, waar is behoefte aan en wat voor een soort bedrijfscultuur heerst er? Daarnaast steken wij ook veel tijd in het leren kennen van onze kandidaten. Waar liggen hun krachten, waar gedijen ze minder goed en wat zoeken zij in een baan?

Onze projectleiders hebben zelf een facilitaire achtergrond en/of hebben eerder bij andere facilitair dienstverleners gewerkt en kunnen daardoor goed inschatten wat iemand moet kunnen om bepaalde functies uit te kunnen voeren.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.