fbpx

Zoek je toevallig nog een (bij)baan? Heb je een tussenjaar of weet je nog niet zeker wat je wilt na je studie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wie zijn wij?
Wij zijn Eager People. Wij werken! Krachtig, aandachtig, doelgericht, eerlijk & slim. Wij zijn alleskunners die elke dag de handen uit de mouwen steken om facilitaire opdrachten uit te voeren, de servicedesk te bemannen, huismeesterschap, logistiek medewerkers en catering te verzorgen. Ook zijn wij handyman, cable manager, receptionist en algemeen administratief- of facilitair medewerker. Herken jij jouw eigen talent, hobby of studierichting in onze werkzaamheden? Dan zien we jou als young professional graag als onderdeel van ons facilitaire team! Eager People biedt jouw de ideale flexibele (parttime) bijbaan. Daarnaast worden jouw skills ook getraind waar je een leven lang plezier van zult hebben. 

Flexhelden!
Onze Flexpool is uniek in Nederland. Wij zijn namelijk de enige aanbieder van operationele, facilitaire medewerkers op uitzendbasis. Een zorgvuldig samengestelde groep mensen die op afroep beschikbaar zijn voor operationeel facilitair werk. Als er een probleem ontstaat bij onze opdrachtgevers, word jij gebeld om dat op te lossen. Problemen in de bezetting of medewerkers op vakantie? You’re our hero! Maar ook grote facilitaire opdrachten nemen wij aan, hier wordt je onderdeel van een projectteam. Samen met je collega’s vlieg/rij/trein jij naar onze klanten toe om hen te verlichten op wat voor manier dan ook. Wat een held(in)..!

 

Direct inschrijven

 

What’s in it for you?

  • Flexibel werk op basis van jouw beschikbaarheid;
  • Een goed salaris dat met jouw ontwikkeling meegroeit;
  • Ambitieuze, gedreven, slimme (en natuurlijk hele leuke) collega’s om mee te werken;
  • In ieder geval 1x per maand een gezellige vrijmibo;
  • Trainingen om jouw (klus)skills te verbeteren;
  • Variërend werk in diverse sectoren. Elke dag is anders;
  • Toegang tot een enorm (facilitair) netwerk, leuk én handig voor na je studie!

 

Contact
Ready to #geteager?! Wil je meer weten en/of mij in het echt spreken? Stuur een WhatsApp of bel mij op 0629606984. Gelijk inschrijven kan uiteraard ook via deze link

Regio’s
Wij werken voornamelijk in de randsteden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Van Ministeries tot aan zorginstellingen en woningcorporaties. Door deze diversiteit aan opdrachtgevers krijg jij als student overal een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven en organisatieculturen. Dus wil jij een (parttime) studenten bijbaan in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, reageer dan. En word flexheld. 

 

Direct inschrijven

Romy Goudsmits

Recruiter bij Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.