fbpx

Logisitiek medewerker Amsterdam

Logistiek medewerker in AmsterdamBent u op zoek naar een logistiek medewerker in Amsterdam? Huur dan een medewerker van Eager People in. De werkzaamheden van een logistiek medewerker zijn lastig in één zin te omschrijven. Je kunt logistiek medewerkers namelijk voor veel verschillende werkzaamheden inzetten. Voorbeelden hiervan zijn: het verwerken van geretourneerde producten, het ophalen of bezorgen van producten en het beheren van de goederenvoorraad.

Vraag direct aan!

Wat kan een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker is breed inzetbaar. Hij of zij is handig en werkt secuur. Heeft u een bedrijf in Amsterdam dat zich bezighoudt met het vervoeren van producten of goederen? Dan kan een logistiek medewerker de producten verpakken, bestellingen klaarzetten, inladen en uitladen. Verhuurt u producten? Dan kan een logistiek medewerker ook onderhoud aan deze spullen plegen. Hierbij kunt u denken aan schoonmaak en reparatie.

Slimme logistiek medewerkers op flexibele basis

Medewerkers van Eager People zijn allemaal HBO- en WO opgeleide studenten en starters. U kunt onze logistiek medewerkers op flexibele basis inhuren. Het grootste voordeel hiervan is dat u alleen kosten kwijt bent aan werknemers in periodes dat u ze nodig hebt. Zo komt u niet met onnodig hoge overheadkosten te zitten.

Waarom u een logistiek medewerker bij Eager People inhuurt:

  • Wij werken met HBO- en WO studenten en starters;
  • Onze medewerkers komen met slimme oplossingen voor problemen;
  • Ze zijn praktisch ingesteld en denken met u mee;
  • Ze zijn flexibel inzetbaar, wat handig is in drukke en rustigere periodes.

Wil u nog wat meer informatie? Bel ons dan of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.