fbpx

Uitzendbureau Amsterdam

Uitzendbureau in Amsterdam
Op zoek naar een uitzendbureau in Amsterdam met slimme medewerkers in dienst? Dan bent u bij facilitair uitzendbureau Eager People in Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben HBO- en WO opgeleide studenten en starters in dienst die op flexibele en vaste basis kunnen worden ingezet. Wij hebben naast onze vestiging in Amsterdam ook een vestiging in Utrecht, maar we werken door heel Nederland. Zo werken we o.a. voor bedrijven in Rotterdam, Den Haag, Tilburg en Arnhem. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan via onderstaande knop een tarief op!

Tarief opvragen

Medewerker uitzendbureau in AmsterdamUitzendbureau Amsterdam voor kantoormedewerkers

Bent u op zoek naar een receptioniste, front office medewerker of projectmedewerker? Bij uitzendbureau Eager People in Amsterdam hebben we slimme kantoormedewerkers in dienst die met u meedenken. Onze medewerkers zijn communicatief sterk en werken efficiënt. Kunt u wel wat knappe koppen gebruiken op uw kantoor in Amsterdam? Zet dan een kantoormedewerker van uitzendbureau Eager People in!

Facilitaire vraagstukken

Ook hebben wij verhuizers, klussers en ICT-medewerkers in dienst die u bij allerlei facilitaire vraagstukken kunnen helpen. Vind er op uw kantoor een interne verhuizing plaats? Schakel dan de verhuismedewerkers van Eager People in. Moeten er nieuwe bureaus in elkaar gezet worden of  lampen worden opgehangen? Dan kunnen onze handige klusjesmannen dat voor u doen.

En ook voor ICT-problemen kunt u bij Eager People terecht. Software installeren, computers opschonen of zorgen dat alle kabels bij u bureau netjes weggewerkt zijn, onze ICT-medewerkers kunnen het allemaal.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • HBO- en WO opgeleide studenten en starters;
  • Slimme medewerkers die met u meedenken;
  • Mensen met sterke communicatie skills;
  • Inzet op flexibele basis of op langere termijn.

Interesse? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.