Kopgroep Facilitair

Kopgroep Facilitair

De Kopgroep Facilitair is het interim netwerk van Eager People. We bieden hiermee inspiratie, verbinding en (persoonlijke) groei. Tijdens informele bijeenkomsten brengen we gedreven interim FM-ers bij elkaar. Onder het genot van een hapje en-of drankje worden inspiratie, netwerk en ervaringen gedeeld, met als doel elkaar versterken. Een facilitaire netwerkbijeenkomst, zonder dat netwerken het doel is.

De Kopgroep Facilitair is een gemengd gezelschap van zowel ervaren interimmers, als mensen die net starten: een leuke mix van ervaring & frisse blikken dus! De bijeenkomsten worden ofwel kosteloos, of tegen kostprijs aangeboden door Eager People en bieden per editie, plek aan 20 deelnemers. Per keer kiezen we een beperkt aantal onderwerpen waarover we met elkaar sparren.

Gedreven interim professional nodig? 

Dankzij de kracht van dit netwerk kunnen we onze klanten van dienst zijn met interim oplossingen voor facilitaire posities. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een interim facilitair manager, interim adviseur huisvesting, interim projectmanager facilitair, of een vergelijkbare functie. Heeft u behoefte aan een vakkundige en gedreven interimmer voor de invulling van een tijdelijke positie? Neem contact op voor een kennismaking.

Aansluiten als interimmer?

Aansluiten bij de Kopgroep Facilitair kan natuurlijk ook! Ben je een onafhankelijk werkende interim professional, dan nodigen we je graag uit om een keer aan te sluiten bij de Kopgroep Facilitair om vrijblijvend kennis te maken. Stuur een e-mail naar kopgroep@eagerpeople.nl of neem contact op met Dennis Maaijen via 0621301298.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.