fbpx

Waardevol netwerk voor FM-ers – de Kopgroep Facilitair

Wat is de Kopgroep Facilitair?

Wil jij groeien als facilitair professional en lijkt het je leuk om met gelijkgestemde vakgenoten te sparren? De Kopgroep Facilitair is een krachtig netwerk van FM-professionals die elkaar verder helpen. Bij de Kopgroep kun je aan de slag met jou persoonlijke groei. We komen elke maand bij elkaar om kennis, contacten en ervaringen uit te wisselen.

Wie zitten er bij de Kopgroep?

De Kopgroep bestaat uit gedreven professionals met ervaring in facilitair, inkoop, huisvesting en vastgoed. Kopgroepers zijn zowel mensen die op interim basis werken, als professionals die in dienst zijn bij een werkgever. Door de mix van achtergronden en ervaringen maken we elkaar sterker.

   

Wat is jullie visie?

Wij geloven dat je groeit door jezelf te omringen met mensen die ook willen groeien. Door kennis te delen, vraagstukken uit te wisselen en je kwetsbaar op te stellen word je een beter mens en een betere FM-er. Wij verbinden professionals aan elkaar en faciliteren de ontmoeting. Zo bieden we een krachtig netwerk, waarin iedereen groeit.

Wat heb ik aan de Kopgroep?

Door lid te worden van de Kopgroep ga je groeien als professional. Je leert leuke nieuwe mensen kennen en doet relaties op voor het leven. Wij doen ook zaken met professionals uit de Kopgroep. Soms huren kopgroepers medewerkers uit onze facilitaire flexpool in. En omdat in de Kopgroep ook interimmers zitten, bemiddelen wij ook interim opdrachten. Als je op zoek bent naar een interimmer, neem gerust contact op!

  

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

Wil jij aanwezig zijn bij een bijeenkomst van de Kopgroep Facilitair? In onderstaand overzicht zie je wanneer de Kopgroep Facilitair bij elkaar komt. Meld je gerust aan door middel van een RSVP. Wij zien je graag!

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Meer weten, of benieuwd wat Eager People voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je binnen 1 werkdag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.