fbpx

Kopgroep Facilitair

De Kopgroep Facilitair – krachtig netwerk van interim facility professionals

De Kopgroep Facilitair is hét interim netwerk voor facility professionals van Nederland. De Kopgroep Facilitair bestaat zowel uit beginnende, als zeer ervaren interimmers op de gebieden facilitair, inkoop, huisvesting en vastgoed. Door deze mix van ervaring en frisse blikken, gecombineerd met een breed palet aan kennis en ervaring, kunnen wij klanten van Eager People, voor elke interim vraag een passend antwoord bieden.

Snel een interim expert nodig?
Dankzij de kracht van ons netwerk kunnen wij u snel helpen bij het vervullen van een interim opdracht. Bent u opzoek naar een interim facility manager, tijdelijke teamleider facilitair of een interim inkoper, adviseur huisvesting dan helpen wij u graag verder. Ook ad interim contractmanagers, projectmanagers en procesmanager facilitair zitten in ons netwerk.
Neem contact op en we gaan voor u aan de slag!

  

Voor interim professionals – op zoek naar een sterk netwerk?

De Kopgroep Facilitair is hét interim netwerk voor facility professionals van Nederland. Tijdens 2-wekelijkse online bijeenkomsten die Eager People faciliteert via Zoom, helpen we elkaar verder. We delen onze successen, wisselen opdrachten, kennis, ervaring en tips uit en er is ruimte om met elkaar te sparren. Aanvullend op de online bijeenkomsten, organiseert wij eens per kwartaal een live bijeenkomst op een inspirerende locatie. Wij regelen een spreker en onder het genot van een hapje en drankje, ontmoeten we elkaar. Door elkaar regelmatig te ontmoeten en met raad en daad te ondersteunen, vormen we samen een krachtig netwerk.

Deelname aan de Kopgroep is een slimme investering in je eigen ontwikkeling en netwerk. En natuurlijk ook gewoon gezellig 🙂 Ben jij een zelfstandig werkend professional in inkoop, facilitair, huisvesting of vastgoed en lijkt het jou interessant om je aan te sluiten bij de Kopgroep Facilitair? We nodigen je graag uit voor een online of live bijeenkomst. Je ervaart dan vanzelf of de Kopgroep bij je past. Voor meer informatie of om je aan te melden, stuur een e-mail naar dennis.maaijen@eagerpeople.nl

   

Dennis Maaijen, Commercieel Manager Eager People, over de Kopgroep Facilitair:

”Elkaar sterker maken is een gedachtegoed waarin wij in geloven. De interimmers die deelnemen aan de Kopgroep Facilitair maken elkaar sterker door het uitwisselen van kennis, ervaringen en tips & tricks over het ondernemerschap als ZZP’er. Eager People draagt hier als onderneming ook aan bij door onze ervaringen met hen te delen. Enorm gaaf natuurlijk dat we voor diverse opdrachten al een aantal interimmers uit de Kopgroep hebben weten in te zetten. Elkaar beter en sterker maken. Dát is waar de Kopgroep Facilitair om draait”. In een ontspannen sfeer maakte de Kopgroep elkaar sterker door tips, tricks, ervaringen en netwerk met elkaar te delen.

Geplande evenementen

Wil jij aanwezig zijn bij een bijeenkomst van de Kopgroep Facilitair? In onderstaand overzicht zie je wanneer de Kopgroep Facilitair bij elkaar komt. Meld je gerust aan door middel van een RSVP. Wij zien je graag!

di 07

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

juli 7 – 4:00 pm - 5:00 pm
di 21

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

juli 21 – 4:00 pm - 5:00 pm
aug 04

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

augustus 4 – 4:00 pm - 5:00 pm
aug 18

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

augustus 18 – 4:00 pm - 5:00 pm
sep 01

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

september 1 – 4:00 pm - 5:00 pm
sep 15

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

september 15 – 4:00 pm - 5:00 pm
sep 29

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

september 29 – 4:00 pm - 5:00 pm
okt 13

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

oktober 13 – 4:00 pm - 5:00 pm
okt 27

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

oktober 27 – 4:00 pm - 5:00 pm
nov 10

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

november 10 – 4:00 pm - 5:00 pm
nov 24

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

november 24 – 4:00 pm - 5:00 pm
dec 08

Kopgroep Facilitair online bijeenkomst

december 8 – 4:00 pm - 5:00 pm

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.