fbpx

Kopgroep Facilitair

Kopgroep Facilitair

De Kopgroep Facilitair is hét interim netwerk van Eager People. De Kopgroep Facilitair is een gemengd gezelschap van zowel startende als ervaren interimmers. Een mooie mix van ervaring en frisse blikken.

Tijdens informele bijeenkomsten verbinden wij de gedreven interimmmers met elkaar. Onder het genot van een hapje en drankje, worden ervaringen en mooie verhalen gedeeld met elkaar. In een ontspannen sfeer maakte de Kopgroep elkaar sterker door tips, tricks, ervaringen en netwerk met elkaar te delen.

De bijeenkomsten worden tegen kostprijs aangeboden en per editie is er plek voor circa 20 tot 25 deelnemers. Per keer kiezen we een beperkt aantal onderwerpen waarover we met elkaar sparren.

Dennis Maaijen, (Commercieel Manager) over de Kopgroep Facilitair:

”Elkaar sterker maken is een gedachtegoed waarin wij in geloven. De interimmers die deelnemen aan de Kopgroep Facilitair maken elkaar sterker door het uitwisselen van kennis, ervaringen en tips & tricks over het ondernemerschap als ZZP’er. Eager People draagt hier als onderneming ook aan bij door onze ervaringen met hen te delen. Enorm gaaf natuurlijk dat we voor diverse opdrachten al een aantal interimmers uit de Kopgroep hebben weten in te zetten. Elkaar beter en sterker maken. Dát is waar de Kopgroep Facilitair om draait”.

Gedreven interim professional nodig? 

Dankzij de kracht van dit netwerk kunnen we onze klanten van dienst zijn met interim oplossingen voor facilitaire posities of opdrachten. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een interim facilitair manager, interim adviseur huisvesting, interim projectmanager facilitair, of een vergelijkbare functie. Heeft u behoefte aan een vakkundige en gedreven interimmer voor de invulling van een tijdelijke positie? Neem contact op voor een kennismaking.

Aansluiten als interimmer?

Aansluiten bij de Kopgroep Facilitair kan natuurlijk ook! Ben je een onafhankelijk werkende interim professional, dan nodigen we je graag uit om een keer aan te sluiten bij de Kopgroep Facilitair om vrijblijvend kennis te maken. Stuur een e-mail naar kopgroepfacilitair@eagerpeople.nl of neem contact op met Dennis Maaijen via 0621301298.

Direct inschrijven

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.