fbpx

In de Spotlight: Oksana

09 mei 2023

Dit is Oksana.

Oksana (of Oksie, zoals wij haar mogen noemen) is sinds februari 2023 één van onze helden in de flexpool. Oksana kan je omschrijven als een harde werker, sociaal, leergierig, hands-on en super fijn in de omgang. Leuk feitje; Oksana heeft haar eigen gereedschap over laten komen uit Oekraïne, zo kon ze hier pas écht goed aan de slag. Hoe vet is dat?!

 

Kan je iets over jezelf vertellen?

Ja natuurlijk! Ik ben Oksana, 32 jaar oud. Ik zou mijzelf omschrijven als een teamplayer die het ook prima alleen red. Mijn interesses liggen bij Sci-fi en fantasy. Ik vind het heerlijk om films en series te bingen, maar ik word ook heel blij van spellen zowel digitaal als offline. Daarnaast vind ik klussen ook echt leuk, wat mij betreft ben ik best een handige Harry.

 

Wat heb je zoal gedaan en wat doe je op het moment bij Eager People?

Ik ben begonnen met helpen in de logistiek en catering van zorginstellingen. Daarnaast heb ik bij studentenhuizen opleveringen gedaan, kleine reparaties en checklists etc. maar ook interne verhuizingen staan op mijn lijst aan gedane klussen. Op het moment werk ik bij het Leger Des Heils – Goodwill Centra Amsterdam, LDH GWCA in het kort, maar in de volksmond gewoon Leger des Heils Amsterdam.

 

Je klinkt als een alleskunner! Kan je dat inzetten bij het Leger des Heils?

Ja zeker! Ik begon bij het Leger des Heils als ondersteuning bij een grote interne verhuizing. Naast die ondersteuning richt ik me ondertussen op IT en ICT werkzaamheden. Toen het Leger des Heils erachter kwam dat ik mijn bachelor IT en Digital Designer op zak heb, kon ik mijn verantwoordelijkheden flink uitbreiden. Ik mag nu in ieder geval tot eind augustus blijven én ik heb een fulltime werkweek. Soms vergeet ik zelfs bijna dat ik eigenlijk bij Eager People werk.

 

Wat vind je zo leuk aan het werken bij Eager People?

Eager people is een leuke werkgever, ze zijn super fijn in de omgang. Daarnaast krijg je van Eager People veel verantwoordelijkheden als personeel en zijn ze flexibel met vrije dagen. Ik vind het leuk dat ik zowel in teamverband als solo super diverse klussen heb mogen doen. En ook niet onbelangrijk; Eager People is heel toegankelijk!

 

Wauw! Ik hoor alleen maar positieve dingen over ons, betekent dit dat je voor altijd bij ons blijft? 😉

Hahaha nou dat niet… In mijn huidige tijd bij Eager People heb ik onder andere meer geleerd over microsoft, mensen helpen met IT vragen, nieuwe algoritmes ontdekken, nieuwe functies van Topdesk ontdekken en het toepassen en uitleggen van gadgets en applicaties aan ouderen medewerkers. Dat stukje kennis opdoen wil ik zeker nog even vasthouden, maar uiteindelijk wil ik wel mijn droombaan vinden in het verbeteren van IT processen, workspace optimisation of als concept product designer.

 

Ach dat begrijpen we natuurlijk ook, maar we hopen je nog een lange tijd bij het team te houden. Dankjewel Oksana!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.