fbpx

Flexibele kantoormedewerkers

Kantoormedewerker uitzendbureauEnthousiaste flexibele kantoormedewerkers huurt u in bij Eager People! In drukke periodes is het soms nodig om tijdelijk flexibel kantoorpersoneel in te huren om de extra werkdruk op te vangen. Bij Eager People huurt u op flexibele basis administratief medewerkers, receptionisten, of postkamermedewerkers in. Is het een bepaalde periode zeer druk bij u op kantoor en moet de extra werkdruk worden opgevangen? Is er een zieke medewerker die tijdelijk vervangen moet worden? In dit soort gevallen kan een kantoormedewerker van Eager People uitkomst bieden. Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op!

Vraag offerte op!

Administratieve werkzaamheden en receptiewerk

Onze medewerkers kunnen worden ingezet voor administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van gegevens, maar ook voor telefoon-/receptiewerk. Daarnaast kunt u onze medewerkers ook voor allerlei andere werkzaamheden inzetten. Bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer, als archiefmedewerker of postkamermedewerker.

Waarom Eager People?

  • Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand gevuld met MBO-, HBO- en WO opgeleide studenten, starters en young professionals;
  • Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar;
  • Medewerkers kunnen zowel op projectmatige als op structurele basis worden ingezet;
  • Onze mensen denken met u mee en hebben een frisse blik op uw organisatie.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.