fbpx

Facilitair uitzendbureau Rotterdam

Een facilitair uitzendbureau dat uw bedrijf in Rotterdam kan helpen als u wat extra hulp nodig hebt? Dan is  Eager People precies wat u zoekt! Wij zijn een facilitair uitzendbureau in Utrecht, maar met klanten door het hele land. Zo hebben wij ook klanten in Groningen, Den-Bosch en Hilversum. Wij hebben een poule met studenten in Rotterdam die wij speciaal in kunnen zetten in en rondom Rotterdam.

Neem contact op!

Flexibele medewerkers bij facilitair uitzendbureau Rotterdam

Bent u op zoek naar flexibele medewerkers die u tijdelijk kunnen helpen op kantoor? Dan bent u bij ons facilitaire uitzendbureau aan het juiste adres. Wij hebben veel slimme studenten in dienst die op flexibele basis ingezet kunnen worden. U kunt hierbij denken aan het bemannen van de receptie, administratief werk of een iemand die kan meewerken aan een project.

Handige verhuizersHandige verhuizers

Facilitair uitzendbureau Eager People heeft ook handige verhuizers in dienst die op flexibele basis ingezet kunnen worden. Heeft u een afdeling die verhuisd moet worden, een grote magazijnverhuizing of een locatie die ingericht moet worden? Voor al dit soort klussen kunnen de verhuizers van Eager People ingezet worden.

Waarom Eager People?

Bij Eager People nemen wij de tijd om onze werknemers te leren kennen. Zo weten we waar hun sterke punten liggen en waarvoor we hen het beste kunnen inzetten. Duidelijke communicatie staat bij ons centraal. Wij leggen van te voren helder uit hoe wij te werk gaan en onze studenten houden u ook tijdens de werkzaamheden  goed op de hoogte.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle service
  • Flexibel inzetbare medewerkers
  • Duidelijke communicatie
  • Slimme studenten die met u meedenken
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.