fbpx

Vakantiekrachten inhuren op flexibele basis

vakantiekrachten inhurenVakantiekrachten inhuren doet u bij Eager People. In de zomer gaan veel van uw vaste medewerkers voor korte of langere tijd op vakantie. Hierdoor kan er een tekort aan krachten binnen uw bedrijf ontstaan. U kunt dit probleem eenvoudig oplossen door vakantiekrachten in te huren. Bij Eager People huurt u tijdelijke verhuizers, handymans, servicedeskmedewerkers en administratief medewerkers in. Neem voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden contact met ons op of vraag vrijblijvend een tarief op!

Tarief vakantiekrachten

 

Hoogopgeleide vakantiekrachten inhuren

Bij Eager People hebben we veel hoogopgeleide studenten en starters in dienst die in de zomermaanden lange periodes beschikbaar zijn voor werk. Het zijn mensen die de zomer graag gebruiken om wat praktische en nuttige werkervaring op te doen. Wij hebben werknemers in dienst die allerlei soorten studies volgen of hebben gevolgd. Bent u dus naar iemand op zoek met een specifieke set skills. Dan kunnen we u zeker helpen.

Slimme receptionistes en servicedeskmedewerkers

Bij Eager People hebben wij kantoormedewerkers in dienst die als receptionistes en servicedeskmedewerkers kunnen worden ingezet. Ook zijn onze medewerkers inzetbaar als administratief medewerkers. Onze kantoormedewerkers zijn sociaal en communicatief sterk, eigenschappen die bijvoorbeeld erg belangrijk zijn als iemand op de front office zit. Heeft u specifieke eisen waar uw kantoormedewerker aan moet voldoen? Dan stellen wij graag een aantal kandidaten aan u voor.

 De voordelen van onze vakantiekrachten:

  • Ze zijn slim en hoogopgeleid;
  • Ze zijn voor 2 tot 3 maanden fulltime beschikbaar;
  • Het zijn ijverige jongeren die graag ervaring willen opdoen;
  • Ze zijn sociaal en communicatief sterk;
  • Ze zijn flexibel inzetbaar;
  • Onze mensen denken graag met u mee.

Vraag een offerte aan!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.