fbpx

Receptioniste in Amsterdam

Receptioniste AmsterdamBent u op zoek naar een receptionist (e) voor uw bedrijf in Amsterdam? Eager People heeft genoeg slimme receptionistes in dienst die op flexibele basis kunnen worden ingezet. Wij werken met studenten die een HBO of WO opleiding volgen en met hoogopgeleide starters. Het zijn mensen die sterke communicatievaardigheden hebben en het leuk vinden om veel in contact te zijn met mensen.

Huur een receptioniste in!

Flexibele medewerkersFlexibele receptionistes Amsterdam

Het mooie aan de receptionistes die wij in dienst hebben, is dat ze flexibel inzetbaar zijn. Is één van uw medewerkers ziek? Dan kunt u contact opnemen met ons uitzendbureau en dan zorgen wij dat er snel weer iemand achter uw receptie zit. Gaat er iemand voor 4 maanden met zwangerschapsverlof? Dan kunnen wij voor deze periode een receptioniste op uw front office zetten. Dit is ook mogelijk wanneer iemand voor een kortere periode op vakantie gaat.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u van plan bent één of twee van onze receptionistes structureel in te gaan zetten, vinden wij het belangrijk dat zij goed worden ingewerkt. Voordeel hiervan is, dat u slechts één keer aan hen hoeft uit te leggen hoe alles werkt en u er vervolgens geen omkijken meer naar heeft.

Waarom een receptioniste van Eager People?

Waarom zou u voor uw bedrijf in Amsterdam een receptioniste inhuren bij Eager People? Het grootste voordeel is dat wij met hoogopgeleide jongens en meiden werken die zelfstandig kunnen werken. Ze denken met u mee en gaan efficiënt te werk. Daarnaast zijn onze medewerkers dus erg flexibel en is het mogelijk om nog op korte termijn een receptioniste aan te vragen.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Stuur mij een offerte!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.