fbpx

Vakantiekrachten inhuren in Amsterdam

De temperaturen lopen op en de kantoren lopen leeg. In de zomer gaan veel mensen op vakantie en dat kan leiden tot een tekort aan personeel op uw kantoor. Eager People helpt u graag uit de brand. Heeft u een kantoor in Amsterdam of omstreken? Huur dan deze zomer uw vakantiekrachten bij ons uitzendbureau in!

Tarief opvragen!

Multi-inzetbare vakantiekrachten inhuren te Amsterdam

U kunt onze medewerkers voor allerlei verschillende werkzaamheden inzetten. Wij hebben receptionistes, administratief medewerkers en servicedeskmedewerkers in dienst die zowel parttime als fulltime inzetbaar zijn. Wij werken met hoogopgeleide studenten en starters met sterke communicatieve vaardigheden. Onze medewerkers zijn gastvrij en proberen altijd met u mee te denken.

Slimme receptionistes

Als u voor deze zomer op zoek bent naar een receptioniste die snel ingewerkt is, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers bemannen de receptie bij meerdere bedrijven en zijn dus ervaren. Ze weten hoe ze mensen netjes te woord moeten staan aan de telefoon en ontvangen klanten en bezoekers met een glimlach.

Administratieve medewerkers en servicedeskmedewerkers

Ook wanneer u iemand zoekt die gegevens voor u in kan voeren en de administratie kan bijhouden, kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast kunnen onze medewerkers ook ingezet worden om uw servicedesk te bemannen. Zij helpen uw medewerkers en/of klanten graag met het oplossen van problemen.

Vakantiekrachten inhuren bij Eager People, omdat:

  • Onze medewerkers slim zijn, ze zijn HBO- en WO-opgeleid;
  • Ze met u meedenken;
  • Gastvrij zijn;
  • Efficiënt te werk gaan;
  • En flexibel inzetbaar zijn.
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.