fbpx

Receptioniste Utrecht

Receptioniste Utrecht

Receptionist(e)Utrecht gezocht? Huur dan een receptioniste van facilitair uitzendbureau Eager People in. Onze medewerkers zijn jong, slim en gaan efficiënt te werk. Wij hebben een vol kandidatenbestand met studenten, starters en (young) professionals die staan te popelen om bij u aan de slag te gaan. Eager People heeft vestigingen in Amsterdam en Utrecht, maar is werkzaam in heel Nederland. We hebben een kandidaten uit alle windstreken. Ben u op zoek naar één of meerder receptionistes voor uw bedrijf in Utrecht? Neem dan contact met ons op!

Contact met Eager People!

Slimme receptionistes Utrecht

Receptioniste Amsterdam

De medewerkers van Eager People zijn hoogopgeleid. Sommige van onze medewerkers studeren nog aan de Hoge School of aan de Universiteit, anderen hebben hun studie al afgerond en zijn op zoek naar een (tijdelijke) relevant baan. Wanneer u mensen bij ons inhuurt, krijgt u mensen die enthousiast zijn, communicatief sterk zijn en altijd met u proberen mee te denken. Wanneer u één van onze flexibele medewerkers inzet, krijgt u ook iemand die met een frisse blik naar uw organisatie kijkt. Hij of zij ziet misschien wel dingen waar u nog nooit bij stil hebt gestaan.

Huur ook servicemedewerkers en administratief personeel bij ons in

Naast receptionistes kunt u bij Eager People ook servicedeskmedewerkers en administratief medewerkers inhuren die op flexibele basis kunnen worden ingezet. Is één van uw medewerkers ziek of is er iemand op vakantie? Dan kunnen de medewerkers van ons facilitaire uitzendbureau een goede oplossing zijn. Ook wanneer u een tijdelijk project hebt waar u extra mensen voor nodig hebt, gaat ons slimme kantoorpersoneel graag voor u aan de slag.

Wat zijn de voordelen van Eager People?

  • Hoogopgeleide, slimme receptionisten;
  • Sterke communicatievaardigheden;
  • Flexibel inzetbare medewerkers;
  • Personeel dat met u meedenkt;
  • En een frisse blik heeft op uw organisatie.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.