fbpx

Aflevering 6 – Interview met Kat Szoda van Teva Pharmaceuticals

07 mei 2019

In deze aflevering kun je luisteren naar interview met Kat Szoda. Kat Szoda is hoofd facilitair voor Europa, van Teva Pharmaceuticals, een farmaceutisch bedrijf dat in 1935 werd opgericht in Israël. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, aan het IJ, waar ik ook het interview met Kat heb.

Welkom bij de Podcast facilitair! Mijn naam is Gerhard te Velde van Eager People en met deze podcast willen wij als Eager People inspireren met mooie verhalen uit het facilitaire vakgebied.

Kat komt oorspronkelijk uit Polen en ronde maar liefst twee masters af voordat ze haar carrière begon in Londen. Dit deed ze bij Shell, waar ze een groot IFM implementeerde met Compass Group. In de tussentijd werkte ze nog bij GE Capital en Gilead Sciences, voordat ze bij Teva in dienst kwam.  Niet veel mensen kennen Teva, maar in Nederland komt 1 op de 5 medicijnen die over de toonbank gaat bij een apotheek, bij Teva vandaan. Als dochter van een verpleegster en een militair, combineert ze de zachte en de harde kant die allebei van pas komen in FM.

In dit interview hoor je hoe Kat gekomen is waar ze nu staat, aan welke projecten ze werkt en wat haar kijk is op IFM. Ook stelt ze een leuke vraag aan vakgenoten over hoe zij mobiliteit vorm zou moeten geven bij Teva. Misschien heb jij een antwoord? Kat legt ook uit wat er leuk is aan het vakgebied. Dus als je nu facility management studeert, moet je zeker even luisteren voor een mooi inkijkje in het vakgebied.

Veel luisterplezier met dit interview!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.