fbpx

Aflevering 5 – Interview met Natalie Hofman en Corinna van Diepen-Knegjens

29 april 2019

In deze aflevering van de Podcast Facilitair hoor je een interview met Natalie Hofman en Corinna van Diepen-Knegjens, opgenomen op het evenement 'World Workplace meets Facility for Future' maart 2019. Natalie Hofman is voorzitter van Facility Management Nederland, de beroepsvereniging in het facilitaire domein. Corinna van Diepen-Knegjens is partner van Twynstra Gudde. We hebben het over het Facility and Workplace marktonderzoek, wat TG tweejaarlijks uitvoert in opdracht van Facility Management Nederland. Veel luisterplezier met dit interview!

Over de Podcast Facilitair 
In de Podcast Facilitair hoor je mooie verhalen van inspirerende professionals uit het facilitaire vakgebied. Dat kan een facilitair manager of directeur huisvesting zijn, maar ook een huismeester of receptiemedewerker. We praten over gebouwen, dienstverlening, technologie en innovatie. Maar liever nog bespreken we zaken die het hart aangaan. De struggles van het vak, en hoe je die overwint. De successen, zowel klein als groot.
Met de Podcast Facilitair begint je werkdag net even dat stukje leuker dan normaal. Zodat je net dat stapje extra zet, voor jezelf en een ander.

Meer weten?
De Podcast Facilitair wordt je aangeboden door Eager People. Voor meer informatie ga naar onze website. Heb je feedback of suggesties voor iemand die we kunnen interviewen? Stuur dan een e-mail naar podcast@eagerpeople.nl of bel ons via 030-2011762

Deze podcast wordt gepresenteerd door Gerhard te Velde en Jorrit te Nijenhuis.

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.