fbpx

Aflevering 26 Het Nieuwe Normaal afl. 2 over GEDRAG

13 mei 2020

In deze nieuwe aflevering van Het Nieuwe Normaal gaat het over GEDRAG. Natalie Hofman, Jolanda Tichelaar, Anne-Marie Buis, Simone Leenders en Josefien ten Have gaan in op GEDRAGSREGELS en de regie hierop.

In deze uitgebreide podcast-serie van 6 afleveringen praten we met werk-professionals over “het nieuwe normaal” binnen onze werkomgeving, en dat binnen afleveringen over:
Het ‘nu’, Gedrag, Technologie, Werkomgeving. Leiderschap en WaarStaanWeNu.

De tweede aflevering gaat over gedrag. 90% van ons gedrag is ingesleten. Hoe zorgen we er voor dat we in deze tijd nieuw, positief gedrag aanleren? De crisis biedt ons de kans voor een ‘harde reset’. Daar is leiderschap voor nodig. Omdenken naar mensdenken!

Hans Topée praat met Natalie Hofman (FMN / Saffier), Jolanda Tichelaar (HEYDAY), Anne-Marie Buis (Adviseur organisatie en Bedrijfsvoeringsadvies (minBZK),  Simone Leenders (Senior workplace consultant en verandermanager bij Simone Leenders advies) en Josefien ten Have (Neuromarketing Consultant bij Consumatics).

Nadere informatie over de deelnemers:
Anne-Marie Buis | annemarie.buis@rijksoverheid.nl 
Senior adviseur bedrijfsvoering/organisatieontwikkeling bij UBR- Rijksconsultants – ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

 “Gedrag krijgt vorm in interactie met de omgeving, in dit geval hebben we het over de werkomgeving. Die werkomgeving bestaat uit een mentale-, een digitale- en een fysieke omgeving. Gedrag in interactie staan voortdurend onder invloed van deze drie dimensies.” – Anne-Marie Buis

Natalie Hofman | voorzitter@fmn.nl
Voorzitter FMN, en adviseur / manager vastgoed bij Saffier
-Dossierpagina over corona van FMN: www.fmn.nl/corona

Jolanda Tichelaar | jolanda.tichelaar@heydayfm.nl
Consultant Huisvesting & Workplace Management bij HEYDAY Facility Management
-Overzicht van onze dienstverlening: www.heydayfm.nl/social-distancing
-Back-to-Work Scan: www.heydayfm.nl/back-to-work-scan

Geïnspireerd door de interactie tussen de mens, het gedrag en de omgeving. Ik zet mij graag in voor omgevingen waar mensen echt blij van worden.

Simone Leenders | Info@simoneleenders.nl
Zelfstandig adviseur bij SL advies & conceptontwikkeling
www.simoneleenders.nl

Josefien ten Have | josefien.tenhave@consumatics.nl
Consumentenpsycholoog bij Consumatics
www.consumatics.nl

De Podcast Facilitair wordt je aangeboden door FMN en Eager People.

Gratis verrassingspakket ontvangen?
Wil jij helpen met het laten groeien van deze podcast? Deel dan een screenshot van de Podcast Facilitair op jouw socials (Facebook, Instagram, LinkedIn) en stuur deze screenshot in naar podcast@eagerpeople.nl. Je ontvangt dan binnen twee weken een gratis fanpakket, aangeboden door FMN & Eager People!

Meer over FMN
Facility Management Nederland is de vakvereniging voor facilitair professionals. Word lid en ontwikkel jezelf als facilitair professional. Je kunt o.a. lid worden van expertteams, kringen en deelnemen aan inspirerende events van FMN. Wil je lid worden of meer weten over FMN, ga naar de website of volg FMN op InstagramFacebook of LinkedIn.

Meer over Eager People
Eager People brengt facilitair professionals bij elkaar. Eager People levert binnen een dag de facilitaire hulptroepen die jij nodig hebt. Zo helpen wij facilitaire teams aan de beste (tijdelijke) collega´s en facilitaire professionals aan de beste (bij)banen. Voor meer informatie, ga naar de website of volg Eager People op InstagramFacebookLinkedIn.  Je kunt ook contact opnemen via info@eagerpeople.nl of 030-2011762.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.