fbpx

Aflevering 17 over NFC Index Werkomgeving over de belangrijkste inzichten en complexiteit van een goede werkplek

04 november 2019

Vincent de Noble, Gideon van den BUrg, Joos Ran en Harold Coenders

De werkomgeving is meer dan alleen vierkante meters en een werkplek; het is de optelsom van ruimte, soorten werkplekken, bezettingsgraad en ruimtebeleving. Een plek waar je productief moet zijn én je je goed moet voelen. In deze podcast gaan de partners van de NFC Index Werkomgeving met elkaar in gesprek over de complexiteit van een goede werkplek.

De werkomgeving is meer dan alleen vierkante meters en een werkplek. De werkomgeving is plek waar je productief moet zijn en je goed moet voelen. De werkomgeving is de optelsom van ruimte, soorten werkplekken, bezettingsgraad en ruimtebeleving. De werkomgeving is gedeeltelijk ratio maar zeker ook emotie. De NFC Index Werkomgeving bundelt de belangrijkste kwantitatieve inzichten van de werkomgeving om integraal inzicht te verschaffen over de ontwikkeling van deze werkomgeving van Nederland.

In deze aflevering van de Podcast Facilitair gaan de partners van de NFC Index Werkomgeving met elkaar in gesprek over de complexiteit van een goede werkplek. Boeiende podcast met Vincent le Noble (Measuremen), Gideon van der Burg (Leesman), Joost Ran (Colliers) en Harold Coenders namens de NFC Index als gespreksleider.

Voor meer informatie over de NFC Index Werkomgeving verwijzen we je graag door naar de publicatie, of naar de pagina van de NFC Index, welke onderdeel is van FMN. Veel plezier met deze verdiepende podcast!

De Podcast Facilitair wordt je aangeboden door FMN en Eager People. Deze aflevering werd gemaakt door FMN / NFC Index.

Gratis verrassingspakket ontvangen?
Wil jij helpen met het laten groeien van deze podcast? Deel dan een screenshot van de Podcast Facilitair op jouw socials (Facebook, Instagram, LinkedIn), gebruik de Hashtag #PodcastFacilitair en stuur deze screenshot in naar niels.peters@fmn.nl. Je ontvangt dan binnen twee weken een gratis fanpakket, aangeboden door FMN & Eager People!

Meer over FMN
Facility Management Nederland is de vakvereniging voor facilitair professionals. Word lid en ontwikkel jezelf als facilitair professional. Je kunt o.a. lid worden van expertteams, kringen en deelnemen aan inspirerende events van FMN. Wil je lid worden of meer weten over FMN, ga naar de website of volg FMN op InstagramFacebook of LinkedIn. Je kunt ook contact opnemen via fmn@fmn.nl of 070-2060176.

Meer over Eager People
Eager People brengt facilitair professionals bij elkaar. Eager People levert binnen een dag de facilitaire hulptroepen die jij nodig hebt. Zo helpen wij facilitaire teams aan de beste (tijdelijke) collega´s en facilitaire professionals aan de beste (bij)banen. Voor meer informatie, ga naar de website of volg Eager People op InstagramFacebookLinkedIn. Je kunt ook contact opnemen via info@eagerpeople.nl of 030-2011762.

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.