fbpx

Aflevering 11 – Interview met Rika Vermeulen over spiritualiteit in FM, bezinning en voor jezelf beginnen als interim FM’er

18 juli 2019

In deze aflevering van de Podcast Facilitair spreek ik met Rika Vermeulen. Rika Vermeulen is afgestudeerd aan Nyenrode op het thema "business-spiritualiteit". Ze is gespecialiseerd in het doel van het bedrijf. Ze heeft bij verschillende werkgevers in loondienst gewerkt, maar is nu voor zichzelf begonnen. Een echte FM'er die helder heeft waar een bedrijf mee bezig zou moeten zijn.Veel luisterplezier met dit interview!

Volg Eager People op InstagramFacebookLinkedIn of houd onze website in de gaten om de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen van de Podcast Facilitair.

Over de Podcast Facilitair 
In de Podcast Facilitair hoor je mooie verhalen van inspirerende professionals uit het facilitaire vakgebied. Dat kan een facilitair manager of directeur huisvesting zijn, maar ook een huismeester of receptiemedewerker. We praten over gebouwen, dienstverlening, technologie en innovatie. Maar liever nog bespreken we zaken die het hart aangaan. De struggles van het vak, en hoe je die overwint. De successen, zowel klein als groot.
Met de Podcast Facilitair begint je werkdag net even dat stukje leuker dan normaal. Zodat je net dat stapje extra zet, voor jezelf en een ander.

Meer weten?
De Podcast Facilitair wordt je aangeboden door Eager People. Voor meer informatie ga naar onze website. Heb je feedback of suggesties voor iemand die we kunnen interviewen? Stuur dan een e-mail naar podcast@eagerpeople.nl of bel ons via 030-2011762

Deze podcast wordt gepresenteerd door Gerhard te Velde en Jorrit te Nijenhuis.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.