fbpx

Aflevering 1 – Introductieaflevering door Gerhard te Velde

19 maart 2019

In deze aflevering van de Podcast Facilitair heten we jou van harte welkom. Je hoort Gerhard te Velde, oprichter van Eager People die iets meer vertelt over wat je kunt verwachten van deze podcast. Vanaf binnenkort, publiceren we elke week een aflevering van 30-60 minuten. Je kunt elke week luisteren naar een mooi verhaal van een professional uit het facilitaire vakgebied.

Blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen. Volg ons op Instagram via LinkedIn of kijk regelmatig op onze website.

Over de Podcast Facilitair
In de Podcast Facilitair hoor je mooie verhalen van inspirerende professionals uit het facilitaire vakgebied. Dat kan een facilitair manager of directeur huisvesting zijn, maar ook een huismeester of receptiemedewerker. We praten over gebouwen, dienstverlening, technologie en innovatie. Maar liever nog bespreken we zaken die het hart aangaan. De struggles van het vak, en hoe je die overwint. De successen, zowel klein als groot.
Met de Podcast Facilitair begint je werkdag net even dat stukje leuker dan normaal. Zodat je net dat stapje extra zet, voor jezelf en een ander.

Meer weten?
De Podcast Facilitair wordt je aangeboden door Eager People.
Heb je feedback of suggesties voor iemand die we kunnen interviewen? Stuur dan een e-mail naar podcast@eagerpeople.nl of bel ons via 030-2011762

Deze podcast wordt gepresenteerd door Gerhard te Velde en Jorrit te Nijenhuis.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.