fbpx

Uitlaatservice voor kantoorpersoneel

29 maart 2018

Recruitementbedrijf Eager People en kantoorpersoneel

Recruitmentbedrijf Eager People lanceert binnenkort een nieuwe dienst, die een hardnekkig probleem oplost: medewerkers die zo verknocht zijn aan hun werkplek dat ze nauwelijks bewegen. De uitlaatservice voor kantoorpersoneel brengt passieve collega’s op een speelse manier in beweging en draagt daarmee bij aan een lager ziekteverzuim, meer werkplezier en een hogere vitaliteit in uw organisatie!

Frisse buitenlucht voor kantoorpersoneel

Het principe van de uitlaatservice voor kantoorpersoneel is heel eenvoudig. Alles wat u nodig heeft is een vriendelijke uitlaatmedewerker van Eager People, een tuigje in de juiste maat en een stevige riem. De uitlaatmedewerker van Eager People bevestigt het tuigje stevig maar comfortabel om de torso van uw collega, lijnt deze aan, en trekt uw collega vervolgens mee, de frisse buitenlucht in. Normaal wandelen met de medewerker is standaard inbegrepen in de prijs. Tegen een kleine meerprijs kunnen tijdens het uitlaten ook een aantal activerende work-outs gedaan worden.

Even wennen

Als uw collega nog nooit in de pauze naar buiten is geweest zal dat in het begin wat onwennig zijn. En toegegeven, het is een bijzonder gezicht om uw collega zo aangelijnd te zien. Het doel heiligt echter de middelen en het is een kwestie van tijd voordat de uitlaatservice voor kantoormedewerkers een ingeburgerd fenomeen is. Het is zelfs denkbaar dat dit in de toekomst een vast onderdeel van het beloningsbeleid van uw organisatie wordt.

Meer weten?

De uitlaatservice is binnenkort overal in Nederland beschikbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u in de buurt? Of wilt u voor uw organisatie een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op!

Disclaimer: de uitlaatservice van Eager People wordt uitsluitend uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde, getrainde medewerkers die uw collega op de juiste wijze kunnen begeleiden. Wij respecteren het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.