fbpx

Snel ingewerkte administratieve krachten bij de SSHXL in Utrecht

23 mei 2018

De administratieve medewerkers van Eager people

Al hoewel veel mensen zeggen dat je studententijd de beste tijd uit je leven is, verruilen veel afgestudeerden uiteindelijk toch hun ietwat kleine studentenkamer, met tien of meer huisgenoten, altijd vieze toilet en badkamer in voor iets groters. Behalve Muriël Levering (46). Zij zegt die leuke, kleine studentenkamer(s) voorlopig nog even niet gedag!

Muriël werkt namelijk al meer dan twintig jaar voor Stichting Studenten Huisvesting (SSH) in Utrecht. Zij zijn een landelijke specialist op het gebied van studenthuisvesting en verhuren ruim 19.000 kamers en woningen in allerlei steden in Nederland. De kamers van SSH zijn gezellig én goedkoop vertelt Muriel. Zij is hier manager bij Team Kamers. Zij gaan over de verhuur, het beheer en de dagelijkse bewonerszaken. Eigenlijk zorgt zij ervoor dat de woningen goed leefbaar blijven voor studenten.

SSH en Eager People

Wat heeft de SSH met Eager People te maken dan? Nou: SSH huurt regelmatig mensen in van Eager People als ze hulp nodig hebben bij grote klussen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld administratieve klussen vertelt Muriël.

“Soms hebben we opeens een grote administratieve klus die we niet kwijt kunnen bij ons eigen personeel. Dan huren wij eigenlijk negen van de tien keer Eager People in, omdat we gewoon weten dat we daar goede en slimme mensen van krijgen.”

Ze zijn bij Eager People terecht gekomen door de goede acquisitie van Gerhard (eigenaar/directeur van Eager People) vertelt Muriël. Toen heette het nog MijnStudent en was de link snel gelegd. “Wij huisvesten studenten en zij werken met studenten. De samenwerking is pas echt heel groot geworden toen in 2013 het European Youth Olympic Festival (EYOF) in Utrecht plaatsvond. Dit was echt een hele grote klus en toen hebben we veel mensen van Eager People ingehuurd.”

EYOF

Tijdens dit festival verzorgde SSH een slaapplaats voor 2700 sporters en hun begeleiders. Zij verbleven in de kamers van buitenlandse studenten die via Short Stay in Nederland verbleven. Dit was een ontzettend grote klus en ze moesten in een hele korte tijd hartstikke veel kamers gereed maken voor de komst van deze sporters. Eager People schoot hen hierbij te hulp!

“De mensen die wij toen hadden ingehuurd waren hele kordate studenten. Dit was voor ons ontzettend fijn. Ik kon gewoon met hen sparren over wat de bedoeling was en het daarna loslaten. Ondanks dat de klus fysiek zwaar werk was tijdens de zomerse hitte hebben zij toen heel goed werk geleverd. Ik kijk hierbij terug op hele mooie samenwerking.”

Alles loopt op rolletjes

“We hebben nog nooit iemand gehad van Eager People die niet voldeed. Mensen voldoen aan onze eisen als ze snel het werk oppikken, snappen wat we bedoelen en een beetje doorwerken. Dit gaat bij de mensen van Eager People altijd super goed.”

Administratief loopt ook altijd alles op rolletjes vertelt Muriël. We krijgen snel de facturen. “Dat is voor onze kwartaalrapportage best belangrijk. Gelukkig zijn we met Eager People altijd goed up-to-date!”

Ook slimme, meedenkende medewerkers inhuren? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op!

Vraag offerte op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.