fbpx

Eager People organiseert seminar voor facilitair ondernemers

17 oktober 2018

Seminar voor zelfstandig ondernemers

Als ondernemer naar “The Next Level” 

Op 13 november organiseert Eager People een seminar speciaal gericht op de zelfstandig werkende facilitair professional. Daarmee wil Eager People graag iets extra’s doen voor ondernemers die, bijvoorbeeld door drukte, niet altijd tijd hebben om aan zichzelf en hun ondernemerschap te werken. 

Tijdens deze seminar wordt veel aandacht besteedt aan de individuele vraagstukken van de ondernemers. Waar wil je in groeien en waar ervaar je knelpunten. Waar droom je van, maar kom je niet aan toe in je ondernemerschap? Dat kan van alles zijn natuurlijk, van sales & marketing tot ICT of samenwerkingsvraagstukken.

Het is voor het eerst dat de seminar gegeven wordt, dus het programma zal in de loop der tijd steeds beter worden. De kosten voor deelname aan de seminar bedragen slechts €75,- inclusief maaltijd. De seminar vindt plaats in Utrecht. 

Kom je ook?

Ben jij zelfstandig ondernemer (interimmer of ZZP-er) in de facilitaire branche en wil jij jezelf naar “The Next Level” brengen als ondernemer? Wil jij meer ontspanning, vrije tijd, meerwaarde en plezier creëren voor jezelf en je omgeving? Kom dan dinsdagavond 13 november naar de Seminar “Ondernemen in Facilitair”, georganiseerd door Eager People.

Meer weten of direct aanmelden? Neem contact met op met Gerhard te Velde (gerhard.te.velde@eagerpeople.nl & 06-41412225) of ga direct naar de website van Eventbrite en meld je aan!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.