fbpx

Recruiter Romy Goudsmits: “kruip achter het stuur van je leven”

11 augustus 2020

Zo jong nog en zoveel wijsheid al… In dit artikel stellen we je voor aan Romy Goudsmits, 23 lentes jong en als recruiter in dienst bij Eager People. In korte tijd werd Romy een gewaardeerd lid van het vaste team, op ons kantoor in Utrecht. Wat maakt dat het met Romy “goud” samenwerken is? En wat doet ze precies als recruiter? 

Romy, vertel eens, wie ben je en wat heb je gestudeerd?

Mijn naam is Romy Goudsmits, ik ben 23 jaar en woon samen met mijn vriend in Tiel. In 2017 heb ik mijn opleiding Facilitair Leidinggevende aan het ROC in Nijmegen succesvol afgerond. Misschien wel leuk om erbij te vertellen, dat ik tijdens mijn studie Eager People (destijds nog onder naam van MijnStudent) heb leren kennen op de Facilitaire Vakbeurs in Utrecht. Door de eerste indruk die de medewerkers en het bedrijf toen op mij hebben achter gelaten ben ik het bedrijf altijd blijven volgen!

En wat doe je precies bij Eager People?
Bij Eager People vervul ik de functie als recruiter voor de facilitaire flexpool. Naast het recruitmentproces help ik ook mee met de planning voor de flexpool opdrachten. Indien het nodig is, vervang ik of spring ik bij voor het recruitmentproces voor de interim professionals. Daarnaast hou ik er enorm van om zaken te regelen en organiseren, ik ben verantwoordelijk voor de events en trainingen die wij binnen Eager People organiseren.

Klinkt goed. Wat levert dat op voor klanten/medewerkers van Eager People? 

Ik denk dat de meerwaarde van mijn werk voor onze facilitaire flexmedewerkers wel duidelijk is. Hen help ik aan een leuke, flexibele baan. Door voor goede trainingen te zorgen, leren ze skills waar ze een leven lang wat aan hebben. Bij Eager People doen we in onze facilitaire flexpool vaak operationeel facilitair werk. Handymans, huismeesters maar ook receptiemedewerkers. Veel kandidaten willen graag mensen blij maken en dit part-time doen.

Voor klanten die te gast zijn op een event van Eager People, bijvoorbeeld de Kopgroep Facilitair, draag ik vooral bij aan de hospitality. Het gastvrij ontvangen van vakgenoten is iets dat ik graag doe. Maar ook de organisatie van zo’n event is tof. Mijn facilitaire kennis helpt om processen vanuit meerdere perspectieven te bekijken.

Wat maakt jou eager?   

Tsja, wat versta je er onder eager he? Voor mij is dat: mijn betrokkenheid bij het bedrijf en het vervullen van een verbindende en servicegerichte rol. Ik vind zelfontwikkeling en nieuwe dingen leren erg belangrijk, hier krijg ik ook de mogelijkheid voor bij Eager People: iedere dag blijf ik ontdekken en bijleren. Daarin kan je elkaar ook coachen, als collega’s onderling. Ook van elkaar kan je veel opsteken. De sfeer en samenwerking in het team maken mij nog meer eager dan ik van nature ben 😊

Wat doe je als je niet het werk bent?

Daar praat ik niet over, haha. Nee maar zonder dollen: ik heb ook een privé leven natuurlijk. Mijn vriend is kok en we hebben daardoor ook een spannende tijd achter de rug. De hele situatie met Corona was voor de hele horeca natuurlijk spannend. Familie en vrienden zijn voor mij ook belangrijk. Ik hou ervan om samen uit eten te gaan. Ik ben ook bewust met sport en voeding bezig. Als je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt, moet je ook goed voor je eigen gezondheid zorgen.

Als je 1 miljoen euro advertentiebudget had op LinkedIn, welke boodschap zou je dan willen verspreiden?

Ik zou nooit 1 miljoen uitgeven aan advertentiebudget op LinkedIn, daarvoor heeft LinkedIn niet genoeg waarde in de wereld voor mij! 😉 Maar als het dan echt ‘moet’ dan zou ik onderstaande quote verspreide, omdat dit voor mensen een eyeopener kan zijn op zowel werk als privé-gebied!

“Wees geen passagier, maar kruip achter het stuur van je leven!”

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.