fbpx

Maak kennis met whizzkid Bart Bouwman

26 februari 2018

Sinds eind 2017 werkt Bart Bouwman bij Eager People als ‘whizzkid’. Bart helpt bij het oplossen van ICT-problemen, het optimaliseren van de recruitment software waar we mee werken en daarnaast werkt Bart mee aan een aantal interne projecten. Een interview met (letterlijk) onze jongste aanwinst!

Wie ben je, waar ging je naar school en hoe kwam je in Utrecht?

Ik ben Bart Bouwman, 21 jaar jong en geboren in Badhoevedorp. Ik ging tot groep 6 in de Bijlmer naar school en ben toen naar Ede verhuist. Daar heb ik de Havo afgerond en vervolgens ben ik gaan studeren in Utrecht. Na een jaartje studie ben ik daar ook gaan wonen, omdat Utrecht een supermooie stad is.

Bij welke studentenvereniging zit je en wat houdt dat in?

In Utrecht ben ik lid worden van de N.S.U. ook wel “De NSU” of “Navigators Studentenvereniging Utrecht” genoemd. Het is een christelijke studentenvereniging, wat betekent dat men zich niet slechts bezig houdt met bier drinken en gezelligheid (Ook al wordt dit hier en daar natuurlijk wel gedaan), maar de vereniging biedt ook een plaats om het met andere studenten over geloofszaken te hebben. Daarnaast heeft de studentenvereniging ook een missionair karakter, wat betekent dat er gedurende het jaar bijvoorbeeld open lezingen gehouden worden. Ook is in principe iedereen welkom op de borrels!

Hoe kwam je bij Eager People terecht?

Veel mensen bij NSU hebben een bijbaantje bij Eager People en zo hoorde ik ook over het bedrijf. Veel mensen werken als verhuizer, klusjesman of receptiemedewerker. In mijn geval werd ik via een vriend benaderd omdat ze een vacature voor ICT-ondersteuning hadden. Dat sloot goed aan op mijn ervaring. Ik heb een sollicitatiegesprek gedaan en werd aangenomen!

Wat doe je bij Eager People?

Men noemt mij “Whizzkid”, wat er op neer komt dat ik vooral ondersteun met ICT-Problemen en dergelijke, maar er komt ook nog wat flexibiliteit bij kijken. Ik vind het zelf belangrijk om flexibel te zijn en ik wil altijd meer leren en groeien in mijn vaardigheden. In principe kan mij dus alles gevraagd worden en ik ga proberen om het uit te voeren! Beetje cliché, maar ik denk stiekem toch in oplossingen in plaats van problemen.

Wat ga je doen als je “later groot bent”

Poeh, als ik dat wist… De maatschappij vraagt dit al zo’n 21 jaar aan mij en naarmate ik ouder word, weet ik het ook steeds minder goed. Volgens mij hoef ik dit nu ook nog niet te weten. Eerst maar eens afstuderen.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Ik hoop dat Elon Musk een beetje opschiet zodat ik over een paar decennia misschien de ruimte in kan. Ik zou ook nog een keer een roadtrip in een camper willen maken door Noord-Amerika. Mijn vliegbrevet halen, een boot kopen, dat soort dingen.

Contact

Wil je ook bij Eager People komen werken of heb je een slimme medewerker nodig? Neem dan gerust contact met ons of vraag een offerte aan!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.