fbpx

Kopgroep Facilitair; weer een inspirerende bijeenkomst!

15 april 2019

Afgelopen dinsdag was er weer een inspirerende bijeenkomst van de Kopgroep Facilitair, het interim netwerk van Eager People. Voor deze editie waren we te gast bij het Meeting Depot in het belevingscentrum van Rever Interieurprojecten. Rever is een fullservice bureau voor interieurprojecten voor het ontwerp en Turn key realisatie van interieurprojecten voor werkomgevingen.

In een ontspannen sfeer kregen we eerst een rondleiding door het Circle of Life concept in het belevingscentrum. Ruben van der Horst (Senior Projectconsultant) vertelde vol enthousiasme over de visie van Rever en op welke wijze zij settings creëren welke de identiteit van de organisatie zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van de mensen en organisatie. Na de rondleiding stond er heerlijk eten klaar, verzorgd door Next Kitchen Catering.

   

Tijdens het eten werd er enthousiast gepraat, ervaringen uitgewisseld en visitekaartjes uitgedeeld. Er werd vooral gesproken over de huidige opdrachten, het opzetten van je eigen onderneming als ZZP’er en waar je rekening mee moet houden. Uiteraard werden ook de laatste trends en ontwikkelingen binnen het facilitaire werkveld met elkaar gedeeld. Dit is ook de kracht van de Kopgroep. De Kopgroep maakt elkaar sterker door tips, tricks en advies aan elkaar te geven op het gebied van het ondernemerschap binnen het facilitaire domein. Daarnaast werd er ook flink gelachen! Ook waren er weer nieuwe interim professionals aanwezig, waardoor het netwerk structureel groeit!

Het was een mooie, energieke, leerzame avond waarin verbinden en inspireren centraal stond. Wij zijn Meeting Depot, Rever en Next Kitchen Catering ontzettend dankbaar voor het perfect regelen van de avond!

   

 

Gedreven interim professional nodig? 

Dankzij de kracht van dit netwerk kunnen we onze klanten van dienst zijn met interim oplossingen voor facilitaire posities. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een interim facilitair manager, interim adviseur huisvesting, interim projectmanager facilitair, of een vergelijkbare functie. Heeft u behoefte aan een vakkundige en gedreven interimmer voor de invulling van een tijdelijke positie? Neem contact op voor een kennismaking.

Aansluiten als interimmer?

Aansluiten bij de Kopgroep Facilitair kan natuurlijk ook! Ben je een onafhankelijk werkende interim professional, dan nodigen we je graag uit om een keer aan te sluiten bij de Kopgroep Facilitair om vrijblijvend kennis te maken. Stuur een e-mail naar kopgroep@eagerpeople.nl of neem contact op met Dennis Maaijen via 0621301298.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.