fbpx

In the spotlight: Jasper van Andel

25 mei 2022

Dit is Jasper.

En Jasper werkt al een aantal maanden in onze facilitaire flexpool. Via één van zijn vrienden, ook een flexheld die bij Eager People werkt, kwam hij bij ons terecht. Een gedreven, sociale en goede kracht die van aanpakken weet. Naast zijn studie zit hij in meerdere commissies, is hij voorzitter van een dispuut én roeit hij. Jasper zit dus niet bepaald stil. Vandaag in the spotlight: Jasper van Andel!

Jasper, voor degene die jou niet kennen, zou je wat meer over jezelf willen vertellen?
Hoi! Ik ben Jasper van Andel. Ik ben 21 jaar oud en vierdejaars student in Utrecht. Ik studeer Diergeneeskunde, waar ik in oktober mijn bachelor probeer af te ronden. Oorspronkelijk kom ik uit Leusden, maar inmiddels woon ik nu ruim drie jaar in Utrecht. Eerst in Overvecht, maar nu vertoef ik heerlijk in Tuindorp. Verder ben ik al vier jaar lid bij de studentenroeivereniging Orca. Ik zit bij meerdere commissies, ben voorzitter van één van de disputen en daarnaast roei ik ook nog af en toe. Hier ben ik het grootste deel van mijn tijd te vinden en heb ik echt mijn draai gevonden. Volgende jaar ga ik daar ook een bestuursjaar doen, hier heb ik veel zin in! Ik zal verantwoordelijk zijn voor alle competitiewedstrijden en zorgen dat deze in de juiste banen leiden. Verder hou ik van koken, gamen en vooral heel erg van nieuwe mensen leren kennen. Ik haal veel energie uit socialiseren met anderen, dus je zult mij niet zo vaak alleen tegenkomen.

Hoe ben jij in contact gekomen met Eager People?
Via Jacob, één van m’n vrienden waarmee ik in het bestuur zit van Orca. Hji was al een tijdje werkzaam in de flexpool en vertelde mij dat er een super fijne werksfeer is en dat er flexibele werkdagen mogelijk waren. Dat sprak mij wel aangezien ik in de ‘Corona tijd’ vooral online gewerkt heb, wat echt niks voor mij was. Ik heb gesolliciteerd en voilà, nu ben ik hier!

Wat vindt je leuk aan ons bedrijf en wat heb je geleerd in de afgelopen periode?
Wat ik echt enorm fijn vind aan Eager People is de communicatie tussen iedereen die er werkt. Het voelt totaal niet als een bedrijf met een hiërarchie waarbij je ontzag moet hebben voor de mensen die hoger dan jij staan in het bedrijf. Iedereen is open en vriendelijk, je kan je collega’s informeel appen over van alles en nog wat. Daarnaast is er veel begrip voor elkaar en dat is gewoon een comfortabele sfeer om in te werken. Ook is de flexibiliteit en de variërende groep mensen waarmee je in contact komt fijn.
Wat ik hier geleerd heb is denk ik vooral om vroeg op te staan! Dat klinkt misschien als een grap, maar als je twee keer per week vroeg in de ochtend moet opstaan om een klus bij Kindergarden te doen, dan komt daar uiteindelijk wel een ritme in. Dat zie ik gelukkig absoluut niet als iets negatiefs! Als student heb je nu eenmaal niet heel veel ritme, dus ik vond dat toen op zich best fijn.

Wat is het leukste, raarste of gekste wat je meegemaakt hebt voor jouw werk bij Eager?
Het raarste wat ik waarschijnlijk heb meegemaakt is toen ik aan de slag ging voor een klus in buiten Utrecht. Ik had hier al een aantal keer gewerkt en wist gewoon hoe alles daar liep. Het was een zondag en het was echt verschrikkelijk weer. Ik had te horen gekregen dat ik in de ochtend in mijn eentje zou werken en dat er daarna een collega bij zou komen. Toen ik daar aankwam, bleken er al twee collega’s van het bedrijf aanwezig te zijn. Zeker voor een zondag (met dat slechte weer) zou er waarschijnlijk weinig te doen zijn, waardoor we met teveel waren en het werk voor één collega genoeg was. Omdat het bedrijf mij al had uitgevraagd, werd ik verzocht te blijven. Ik heb die middag kort gezegd een behoorlijk rustige middag gehad. Dat waren de makkelijkste uren die ik ooit heb gemaakt, haha!

Heb jij een leuke tip of trick die je jouw flexpool collega’s zou willen meegeven?
Absoluut! Let goed op, vooral als je veel verhuisklussen hebt, dat je echt niet te zwaar tilt en niet alles alleen wilt doen, we doen het met elkaar. Eager People heeft richtlijnen qua gewicht wat jij mag tillen, maar die ga je natuurlijk niet iedere keer opzoeken als je iets tilt. Als jij het gevoel hebt dat iets niet lukt zonder echt alles van jezelf te vragen, kijk dan naar alternatieven. Pak bijvoorbeeld altijd hondjes, die zijn echt geschikt voor alles en veel handen maken licht werk!

Naast het werk, wat doe jij graag in jouw vrije tijd?
Ik heb het al een beetje verklapt, maar ik hou enorm van koken, gamen en nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast hou ik ook van sporten, vooral van roeien en wielrennen. Verder ben ik dus bezig met van alles en nog wat op Orca te vinden. Hier vind ik het leuk activiteiten te organiseren en organisatorische functies uit te voeren. Daarnaast gaat een biertje er ook altijd wel in.

Wat zijn jouw toekomstdromen?
Ik wil enorm graag dierenarts worden. Het liefst op een grotere kliniek, zodat ik in een lekker groot en gezellig team werk. Mijn droom is om na m’n studie door te specialiseren, net als je bij humane geneeskunde kan doen. Ook heb ik als droom om later in Canada te belanden. Vancouver is prachtig en ik zou het geweldig vinden om daar mijn toekomst door te brengen.

 

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.